Élménybeszámolók

Háááááát,igazából "nemtom".....Nekem a SoC jobban tetsz!Igaz,hogy ennek szebb a grafikája,meg nagyobb a terület ,meg nehezebb is-egalábbis én így tapasztaltam-de valahogy a feelingje nem tudott megfogni.
Olyan ez tudjátok,mint amikor az ember nekiül egy igazi,komoly,többfogásos-és adagjaiban is embörös-étkezésnek,és már a harmadik fogásnál elakad,mert már csak a szeme kívánja...
Végigtoltam az alap SoC, az OL-t,a Priboi-storyt,de azok mindíg izgalommal töltöttek el.(Tudom,variációk egy témára,de akkor is...)
Nem tetszik benne,hogy már a harmadik napban járok,de nem kellett aludnom,és nem volt blowout sem.(
Szutyok fegyverekkel kinlódom,a katonai őrposztot alíg éltem túl,s tényleg annyi az ellenek száma,mint az oroszoké!
:lol: Na,szó mi szó,nehéz,de mint tudjuk,kinek a pap,kinek a papné....... :lol:

Igazán nem tudom mért baja mindenkinek h a fegyverek szarabbak sztem meg pont jobb így pl van értelme a fegyver fejlesztésnek és így el tudod költeni a pénz nem úgy mint a socban.

És ez kiegészítő ne várjatok soc hosszúságot meg jó hogy mássabb a hangulata.

Jó ez csak kekllen e olyan mod amivel a kimaradt helyszíneket bele lehetne rakni.

nekem is jobban tetszett a Soc mert nem volt benne ennyi bug, de viszont nem volt tuning és alapból már x16-os labornál több mint fél milkám volt és nem lehetett elkölteni a cs-ben viszot a tuningok elfogysztják csak az exoskeleton egyik részének tuningja kb a ruhé árával együtt úgy 125 000 Ru. Ja és énis hiányolom a régi részeket pl x-18,x16 és pripyatot mert nekem limanszk még csak csak de az elhagyott kórházban csak ölni kell szinte és nem is nehéz.

Mondjuk ez biztos,merthogy a fejlesztések viszonylagosan drágák,viszont megérik az árukat.
Ma is toltam kicsinység,de még most is kínlódok....Brühühű! :cry:

Én most már csak azzal vagyok el, hogy különböző fegyvereket tuningolok végig a két úton (csak a pontosság utolsó lépése nincs meg a duty kovácsnak sajnos... nem kapok pendrive küldit).

Ennyi vacakolás után egyelőre az FN2000 vezet (és komolyan kezed kételkedni abban, hogy van a játékban G36... sehol sem találom és senki nem ír róla semmit :S ).

Én meg nem igazán értetem-vagy legalábbis számomra nem volt világos-mikor Kordonnál át,majd Szidorovicstól vissza a gépállomásra-nem,nem traktort szerelni-szóval az addig barátságos clear sky társulat egyből őszies hangulatba került,és a zöldből átment sárgába.Pedig segítettem nekik,és mégis.
Elég furcsa,hogy a semmiért ilyen mérgesek lettek.

A CS frakció nekem végig zöld volt, főleg miután megvolt a híd leengedése...

Sárga szerintem még bőven jó... :)

Háát remélem is,hogy ímígyen maradoz,mert nincs kedvem balhézni mindenkivel.azóta a freedomosoknál beköszöntött a tavasz,ők már zöldek!
Ja,csak egy kérdezés,ha valki tudja!A fegyverek fejleszthetők,de nem javíthatók,gyakran besűlnek,leakadnak.ezt valahogy el lehet kerülni?Nem sok pénzem van új pukkantók vásárlására!

Szerinetm javithatok a fegyok a gépészeknél rákatt a fegyverre és bal oldalt a téglalapban. amelyik puskin baragad pl:il meg trs azok agy nagy határ kakaok (o) nélkül :wink: amugy a fegyomestert kérdezd melyik jo: Hispán még képeket is rakott fel pár jo cuccrol másik topic-ban

Szeerintem a Gp-37 cska a 2. mert hát a socban is az FN volt a legjobb és csak a másodok volt a GP(G36)...Made in Germany :D

Nekem leginkább a Kalasnyikov kései utódai voltak menők,persze az eredetit sem vetettem meg.
Preferált fegyó az Obokan volt,páncélroppantós,acélosmagvasos lövedékkel.Pisztolyokat nem kedveltem,valahogy mindíg bénáztam velük,s az első adandó alkalommal túladtam rajtuk.
Gyüjtöm-gyüjtöttem a korábbi játékmodok során is-a gránátákat,szerintem,ha sikerült odabaxni az ellen pofájába,roppantásosul hatékony!A nyugati fegyverek valamiért sokkal gyakrabban hibásodtak,sültek be,ami persze az eddigi összes zónabéli kalandozás verzióban a legrosszabbkor következett el.
Én úgy tudom,egyébként ,az orosz automata fegyverek-itt ugye jelen esetben gépkarabélyokról beszélünk-sokkal megbízhatóbbak,strapabíróbbak a valóságban is.Vietnam és számos konfliktus is ezt bizonyítja!(Nem a magyar AMD-re gondolok,ha tudjátok,mi az.Én mondjuk igen :wink: )

Irok nektek valami érdekesset most vagyok annál a küldinél ahol a free-sek(szabadságiak) elfoglalják a szolgálat(duty) bázisát elég kemény lesz még nem sikerült nagyon kemény(veteránon nyomom) :lol:
A lényeg az hogy amikor beakartam lépni a szolgálathoz leteszteltem hogy mit kaphatok elölegbe ha beállok fegyo páncél stb. Beálltam a szabadságiakhoz megkaptam a fegyot páncéltami elég gyengusz(sivánál jobb nincs szer.) és amit kaptam volna szolgálattol fegyot azt megszereztem miközben gyilkoltam öket a bázisuk környékén ja és találkoztam még 3-féle fegyoval is amiröl a fegyverek topikban találkoztam ha sikerül legyözni öket akkor eröteljesen rámegyek a fegyverfejlesztésre. Amugy ha szolgálathoz léptem volna be akkor lehet hogy forditott helyzetbe is igy lenne hogy a szabdságiak fegyoját is el lehetne kobozni miközben öldöklöm öket :lol: :D
Várom a véleményeket :wink:

zombimorzsi: valóban megbízhatóbbak (voltak) a keleti fegyverek, a játékban is azok, de csak azért, mert rég nem fejlesztik a jó öreg (és akkoriban bevált) konstrukciókat. Nézd meg a magyar kalasnyikov verziót (AMD), száz kiló kovácsoltvas, naná, hogy nem megy tönkre :)

Ma már elment a (nyugati) fegyverfejlesztés ezek mellett...

rascal":idpdb9ev mondta:
Irok nektek valami érdekesset most vagyok annál a küldinél ahol a free-sek(szabadságiak) elfoglalják a szolgálat(duty) bázisát elég kemény lesz még nem sikerült nagyon kemény(veteránon nyomom) :lol:
A lényeg az hogy amikor beakartam lépni a szolgálathoz leteszteltem hogy mit kaphatok elölegbe ha beállok fegyo páncél stb. Beálltam a szabadságiakhoz megkaptam a fegyot páncéltami elég gyengusz(sivánál jobb nincs szer.) és amit kaptam volna szolgálattol fegyot azt megszereztem miközben gyilkoltam öket a bázisuk környékén ja és találkoztam még 3-féle fegyoval is amiröl a fegyverek topikban találkoztam ha sikerül legyözni öket akkor eröteljesen rámegyek a fegyverfejlesztésre. Amugy ha szolgálathoz léptem volna be akkor lehet hogy forditott helyzetbe is igy lenne hogy a szabdságiak fegyoját is el lehetne kobozni miközben öldöklöm öket :lol: :D
Várom a véleményeket :wink:

Már ez attól függ milyen fegyót kapsz amikor belépsz a szabadsághoz.

Ja és 1 kis plussz ugye a draunovot asszem az a fő jetalom ha legyőzöd a dutyt és 1 exo szal a Dragunovot simán szerezhetsz a freesektől max a Hadiraktárak pályán azé rp-74 csak 1 duty embernél van.

Ha már említetted, holnap megszerzem azt az RP-t :D Csak poénból, nem fogom rámenteni, meg amúgy is volt már egy RP-m a legutolsó küldetésben, nem egy nagy szám...

Hát ahhoz képest h azzal lehet csak igazán írtani a játékban....

Csak az a gondja h golyót nehéz beleszerezni amúgy a játék legjobb fegyvere persze nem távolságra de arra is elég jó legalábbis énnekem jó volt messze is.

nos én úgy tudom hogy az amd -65 olyan 3120kb körül mozog azt az rp-t a valóságban pkm-nek nevezik és a játékban szerintem kiicsit viccesen van meg oldva a kivitelezése :D

Vissza
Top Alul