Igen, azt én is irtam, hogy az upgréd rendszer jó és hasznos, csak nem annyira, mint amennyire kéne. Ráadásul az ellen a sima alap fegyóval ugy osztja a headshotokat, hogy csak nézek...
Már bocsi de amit leírtál bugot hogy kitol a socban is ugyanúgy jelen volt...
Jah, csakhogy nem volt körülötték még 2 méteres kocka is.
Ráadásul az ellen és a többi npc ritka buta, csupa script az egész játék... sajnos. Mivel ha legalább olyan szinten hozzák ezeket, mint a Socban volt, akkor remek gém lett volna. A hangualta megvan, a helyszinek atraktivak, és az uj ötletek is remekek, csak a kivitelezésük...
A frakcióháború felfobja az egyész játékmenetet és lehet nem a legjobb de mindenképp dob a játékmeneten...
Hát nem dob rajta semmit! A frakciók teljesen buták, sajnos. Nem támadnak vissza, nem foglalják el a terülteteket, nem jönnek segiteni, össze vissza futkosnak, elakadnak a tereptárgyakban és cseszheted, bár utóbi a selejt scriptekek javára is irható...
De amint már rengetegszer leirtam, a legeslegidegesitőbb az egészben, igaz ez a socban is ott volt, csak nem ekkora mértékben, az az npck scriptelése! Aki ezt művelte, többet gép közelébe nem engedném! Rettenetes...
De egy Oblivion féle moddal azért eccer még átmennék rajta...