Élménybeszámolók

detektorral anomáliához közel mindig van 1-2 ( és jobb megoldás mint a shoc-ban hogy ott hevert kkiló számra a földön :) )

itt van értelme a csavarnak nemúgy mint a SHOCban..mármint itt több...Itt betudsz ugrálni ugy a közepébe, hogy max csak sugárzás érjen. Belelehet tanulni :|

Na majd körülnézek :) Nem hazudok ha azt mondom, hogy eddig még szinte sosem használtam a detektorom :D

De növeli a sugárzást nem?
Amúgy milyen vicces, hogy az energiaital neve Shadow of Chernobyl ^^

Elem a neve az artifaktnak.
Legsűrübben a freedom bázis déli, lezárt részén lehet találni az elektromos anomália mezőben.
Szerencse kell hozzá, mert véletlenszerű, hogy mit dob.
Elötte mentés, ha nem az jött reload...bár szerintem ez csalás. #B

Nem a tűzcsóvás rész felől :)

Bemész a freedom bázisra és keresel egy olyan részt a külső fal mentén (belülről), ahol csatlakozik egy épülethez. Na ott lesz egymásnak támasztva két kerítés-elem és azok alatt mélygugolásban át lehet menni.

Grifid":d1g7ev5e mondta:
Elem a neve az artifaktnak.
Legsűrübben a freedom bázis déli, lezárt részén lehet találni az elektromos anomália mezőben.
Szerencse kell hozzá, mert véletlenszerű, hogy mit dob.
Elötte mentés, ha nem az jött reload...bár szerintem ez csalás. #B

A-A iránytűnek sem rossz :lol: :lol:

hispan":3u1xew4k mondta:
Nem a tűzcsóvás rész felől :)

Bemész a freedom bázisra és keresel egy olyan részt a külső fal mentén (belülről), ahol csatlakozik egy épülethez. Na ott lesz egymásnak támasztva két kerítés-elem és azok alatt mélygugolásban át lehet menni.
Ha arról a "folyosóról" van szó, ahol a tűzgömb jön-megy, azt meg lehet közelíteni úgy is, hogy a freedom góré melletti ablakon (emeleten van) kimászol, és az udvaron át odamész a "folyosó" kiinduló épületéhez, ahol egy létrán fel lehet mászni...
Az udvaron erősen sugárzó területek vannak...

Ezt az utat nem ismerem de majd megnézem. Amúgy tényleg nagyon erős a sugárzás szóval érdemes célirányosan a sarokba menni. Nekem szinte az ölembe dobta az artit, mikor ott voltam :) Eltelik pár nap tuti visszanézek, mert eddig csak ott kaptam Battery-t.

nos ezt nem ide kellen de nemrég találtam a neten és poénos

szal:

EXKLUZÍV! Bejelentették a S.T.A.L.K.E.R. 2-t!!!

Egyszerűen hihetetlen, a STALKER tarol mindenütt, az elmúlt heti eladások tekintetében első helyen áll mind az angol, mind a német, mind az amerikai toplistákon! Természetesen a GSC emberkéi nagyon örülnek ennek, és olyan dolgot tettek, melyre azért ilyen korán még nem számítottunk: bejelentették, hogy már javában Készül a S.T.A.L.K.E.R. 2!

A legmeglepőbb információ a megjelenési dátum: A srácok még idén, december előtt(!) piacra szeretnék dobni az új sikervárományost. A GSC-nél mindezt azzal magyarázzák, hogy a folytatásban már sokminden készen van, ugyanis a háttérben a csapat egy másik részlege már 2004 óta dolgozik a folytatáson. A titok nyitja állítólag az, hogy a csapatban komoly belső viták voltak a játék egyes tulajdonságaival kapcsolatban, melyet így oldottak meg: két részre osztották a bandát, aki az eredetileg meghatározott csapásvonalon szeretett volna továbbhaladni, maradt a STALKER részlegében, akiknek más elképzeléseik voltak a játékkal kapcsolatban, azok pedig egy külön divíziót alkotva nekiálltak hegesztgetni játékukat saját elképzeléseik alapján. A THQ-nak (az eredeti STALKER kiadója) annyira megtetszett a nekik küldött Beta verzió, hogy azonnal több millió dolláros szerződést írt alá a fejlesztőkkel a játék exkluzív terjesztési jogáért, valamint ők adták az ötletet is, hogy a készülő üdvöske neve legyen STALKER 2.

Kiderült egy s más a sztoriról is: Az eredeti STALKER története után jópár tíz évvel járunk (egészen pontosan a 2050-es esztendőben), amikor is nem várt dolog történik: Felrobban a paksi atomerőmű. Mivel világbéke van, és tulajdonképpen sehol a világon hadsereg nem létezik, a magyar kormány képtelen kezelni a helyzetet, nincsen előre elkészített terv arra, mi legyen, ha egy ilyen mértékű katasztrófa bekövetkezik. Ezért a radioaktív felhő szétterjed egész Európában, és az egész emberiség megfertőződik, naponta több százmillióan halnak meg, úgy tűnik tehát, heteken belül elérkezik az emberiség végnapja. Ebben a kényes szituációban kell helytállnunk, és egy utolsó, elkeseredett kísérletet tennünk a Föld megmentésére. Európa teljes területét bebarangolhatjuk, és a készítők ígérete szerint a kontinens az utolsó fűszálig úgy lesz lemodellezve, ahogy a valóságban is előfordulnak. Egyedül az épületeket tekintve lesz némi változás, hiszen 43 év alatt valószínűleg teljesen kicserélődik a városok látképe...

A teljes játék így 10.400.000 négyzetkilométer(!) lemodellezett területtel büszkélkedik. Az előzetes tervek szerint 16 darab Blu-ray DVD-n kerülne forgalomba, és Collector's edition is készül, melyhez a játék témájához kiválóan illő atomerőművet csomagolnak, ami megfelelő sebességgel tudja majd futtatni ezt a következő generációs csodát.

(egy április elsejei hír egyébként :D )[/img]

nah az elején azt hittem már valami komoly de haladva egyre konyult a szám! :cry:

"A teljes játék így 10.400.000 négyzetkilométer(!) lemodellezett területtel büszkélkedik. Az előzetes tervek szerint 16 darab Blu-ray DVD-n kerülne forgalomba, és Collector's edition is készül, melyhez a játék témájához kiválóan illő atomerőművet csomagolnak, ami megfelelő sebességgel tudja majd futtatni ezt a következő generációs csodát. "

Ez nagyon teccett :halom:

Hááát, gyerekek, most fejeztem be a gémet, és e esemény alkalmából egy saját összegzést irnák:
Sajnos hatalmasat kellettt csalódnom az egész GSC-ben. A hihetelnül jól sikerült SoC után a CS egy átlagon aluli kezdő csapat első gamejének tudnám röviden leirni.
A mesterséges inteligencia eccerűen rettenetesre sikeredett. Az NPC-k körül egy hatalmas kocka van, ami miatt 2m-re eltolja magát tőled. A kés igy szinte használhatatlan. A fedezékkeresés remekkre sikeredett, viszont az npc simán kilök akárhonnan, ha neki megteccik az a hely.
A fegyverek vmi harmatgyengék, persze az ellenfél észrevesz a pálya másik feléről és halálpontosan headshotot ad, na jó ez egy kicsit túlzás, de ez télleg nem fer.
A környezet és az új helyszinek nagyon jól el vannak találva a duty és a freedom bázisok is jól ki vannak dolgozva és az egész környezet hangulatos.
Ami viszont lerontja ezt az érzést, az az, hogy a frakciók közti háború egy nagy nulla. Csak arra jó, hogy csatlakozz vkihez az uj felszerelés miatt. Az egész frakciók közti háborúnak szinte semmi köze a játékhoz, csak egy háttér scriptnek nevezném az egészet, mert simán at lehet vinni mindenféle frakciók nélkül. De legalább ha rendesen háborúznának...
Az NPC-k is az egész játékon keresztül be vannak scriptelve, főleg a játék vége felé, ami rettenetesen meg láccik az egész játékon...
A rengeteg bug meg minden, ami még az uccsó patch utánn is megmarad, mégjobban elrontja a feelinget.
Az upgrade és javitás rendszer remek dolog, de még igy is több van a játék ellen, mint mellett, nagy sajnálatomra.
NAgyon röviden hirtelen csak ennyi jut az eszembe, de rengeteg dolog van, ami bántja a lelkem. NAgyon sajnálom hogy a GSC-s fiuk ennyire voltak csak képesek. Az első rész a kedvencem marad mindörökre, de ez a félresikerült stalkernek nevezett vmi... hááát. Már csak becsületből vittem végig az egészet. A grafika jelentősen javult véleményem szerint, de a gameplay rovására ment mindez, úgy láccik. Másodszorra belekezdtem a legjobb modokkal, amik eddig kijöttek, pár sületlenséget kijavit, de SDK hijan nem várhatunk nagy változásokat. Hatalmasat csalódtam. Én személy szerint sokkal többet vártam ettől a játéktól. :| :o
Persze ha kijön hozzá vmi uj mod, pl: oblivion, vagy mint az ABC Inferno, akkor előveszem és kipróbálom, de az hótbiztos, hogy ehez a vanilla clear skyhoz mégeccer nem ülök hozzá.

ui.:
Egyébként hallottam, hogy pár srác a GSC-ből elment, és egy uj projecten dolgoznak, vmi Metro 2033.

Vissza
Top Alul