Ma délután nyomtam egy laza 3 órát a SoC-t. X18-ba jártam, Dark Valley-be gyüjtöttem össze a cuccokat meg visszamentem a Kordonba a kereskedőhöz. Volt pár élményem...
1. X18-ból mikor visszajöttem legyaktam az összes katonát az épületben. Dark Valley-be 2 helyre gyüjtöttem össze a zsákmányt. Az egyik a banditák épületkomplexumába volt abba a raktárhelységbe ahol sok cuccot (ruhát, stb.) lehetett találni. A másik az X18 feletti épület 1. emeletén a falon található széfbe. Elmentem a banditák helyére és egy hullába belepakoltam a sok cuccot (először magam szállítottam). Az első forduló után ahogy az X18 feletti épületek felé közeledtem meglepődve tapasztaltam, hogy egy Poltergeis rombolt be az épületbe amit egy PseudoGiant (kisóriás) követett. Furcsa volt, hogy ilyen rövid idő elteltével máris ilyen mutánsok szállják meg az épületet. Kiiktattam őket, majd a második forduló alkalmával, amikor a hullába rejtve mindent cipeltem,
7 (! még sohasem volt szerencsém ekkora számban találkozni) Snork nyomult be az úton keresztül, szabályszerűen csoporban haladva. Nem kicsit ledöbbentem, először azt hittem, hogy kutyák azok, így nem tüzeltem rájuk egyből, gondoltam megnézem jobban a dolgot. Sikerült is észrevenniük... Gránátvetővel szépen odapirítottam nekik kettőt csak az volt a baj, hogy hagytam őket szétszéledni, így nem tudtam egyszerre végezni velük. Kb. mintha megpróbáltak volna bekeríteni, mert azon a helyen voltam ahol a rajtaütéssel a Duty-s fickót kiszabadítjuk az elején. 2-t kinyírt a gránátom, 1 az épület felé vette az irányt és így próbált megközelíteni, 4 pedig fedezéket keresett a buszmegállószerű épületnél. Végül ezeket is lerendeztem.
2. (
Rejtekhely következik) Összeszedtem a cuccokat és elvittem arra a lepusztult tanyára, ott rejtettem el egy csőbe (onnan biztos nem fognak eltűnni - remélem). Gondoltam felkeresem a maradék titkos helyeket, amiket a térkép jelölt. Volt egy ami a lepusztult tanya és a Dark Valley bejárata (Garbage felől) közötti útvonalon volt. Nagyot néztem, hogy mit találtam akkor abban a hátizsákban. Ugyanis egy zsír új Exoskeleton volt ott elrejtve. A szerencse fiának éreztem magam.

Elvittem azt is a többi eldugott cucchoz, mert egy az X18-ba talált Monolith ruhát használok most.
Normális, hogy már a Dark Valley-ben ilyen ruhát találok? Más is talált már ott? (1.0004-es patch van felrakva.) (Ha kell a rejtekhelyről is csináltam screenshoot-ot a PDA térképen, megoszthatom.)