Élménybeszámolók

Kössz a TPS-nézetes dolgot,bejött!Majd teszek fel képet a "saját Strelokomról" :lol: :lol: :lol:

Stalker Suit is akkor lenne a legjobb, ha lehetne rajta fejleszteni. Vagyis jobban védjen egyes dolgok ellen meg ilyenek, mivel ha már Stalkerek vagyunk, járjunk Stalker Suitban, de a közepe felé már elég gyenge. Tudom, ott vannak az artifactok, de úgy nem az igazi, mivel annak meg van negatív hatása is...

Küldetésekbe írjad légyszíves!Itt élményekről kell beszámolni mint a topik címe is mutatja!

tanker6000":1xcqqxrm mondta:
a pda ban van az a hely ahol a áldozatainkat lehet megnézni meg a teljesitett küldetéseket ott van egy olyan rész hogy mütárgyak oda minek kell lennie és a transportmodban nem lehet a kordonon kivül lenni kocsival

A műtárgyaknál a műtárgyak leírása van, a Transport Mod helyett meg inkább rakd fel a Freeplay Modot, ott minden pályán van kocsi...

azt nehéz, mert titkos, nagyon el van rejtve... fórumokat kell böngészni érte, sőt sokszor lapozni is kell, áá nem ajánlom.

Idézet az SG S.T.A.L.K.E.R.-fórumáról:
"Hy.Van egy kis gondom a játékkal.Eddig nagyon tetszik pedig az elején tartok.Szal van egy bácsi egy pincében és azt a feladatot adja hogy szedjem össze csikkeket a tábor környékén.Ez még oké mert fő a tisztaság de nem találok nylon szagyrot amibe gyűjthetném.Az előző feladat tök jó volt mikor egy meg kellett rohamozni eyg bázist.De ijen hülyeséget minek tessznek bele.Nem értem.Pedig tök jól indult a game.Meg van egy híd a közelben.A híd alatt van egy égő szemetes és a szemetesfedélen egy katona szkreccsel mintha dj-lenne és közben símaszkos férfik táncolnak.Ez így normáális vagy ezt hívják anomáliáknak.Mert a haverom riddick azt mondta h ijenekkel is lehet a játékban találkozni.Távolról láttam egy kutat aminek a tetején ült egy stalker és egy kormány volt a kezében amit jobbra balra rángatott és közben berregettt hozzá,a mellette levő wc pumpával váltott sebességet.Nem akartam elhinni de ez chernobil nem?Itt minden megtörténhet.Szóval aki tud kérem segítsen mert tetszik a game egy két malőrt leszámítva."

Ezen fél órákat röhögtem,főleg a szkreccseléses meg a WC-pumpás résznél:-DDDDD

LOL
lolhit.gif
lolhit.gif

Én simán elképzelem,hogy a Szpecnaz katona DJ-zik a többi stalker meg táncol:-D.

Vissza
Top Alul