Élménybeszámolók

Hű de jól lekaptam ma Strelokot egy screenshottal! :D

52e6e58e32eae74e95c61bbe147aa19f2ccf008f.png

Abban az épületben,amelyikben az egyik mellékküldiben az egyik Duty-s fegyverét kell megtalálni,találtam két rekeszt,bennük összesen 31 üveg vodkával.Megittam mindet,hát jó egy fél óráig míg játszottam vele dülöngélt Strelok úr rendesen,célozni se tudott normálisan,sőt utána már vágytam a következő üvegre:-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ehh, kevesek vagytok... Nekem már megvolt a 100.ik üveg is :D :D :D . De nem volt nagyobb a hatása, kb. 30-40 üvegig nő csak :D . Anno ígértem is, hogy csinálok róla videót, de a Fraps még minidg nem akar működni és nem jött össze :S .

100 üveg???Alkoholmérgezés bazz...! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elvileg már a 2-3-ik üvegnél el kellene szállnia! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, már a második üveg után csiccses a pali! Egyébként fokozódik az alkesz hatása? Mert én nem láttam különbséget a második és a hatodik üveg elfogyasztása után! Tibi, te vedeltettél vele 100-at is, erősödött az ittas állapot?
Kár, hogy nem csinálták meg ezt a dülöngélést TPS nézetre is, úgy teljesen normálisnak tűnik! :|

Megnyomod a "0"-t, erre előugrik a konzol. Gépeld be a következőket:
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
Persze minden sor után üss <ENTER> -t! Zárd be a konzolt a "0" újbóli leütésével! Ezután már az F1, F2, F3 gombokkal tudod változtatni a nézeteket!

Megjegyzés: SHIFT+Ü-vel lehet "_" jelet írni!

Esetleg:

bind hud_crosshair 0 kx --> ez lenne, ami kikapcsolja
bind hud_crosshair 1 kx --> és ez, ami be

Csak onnan jutott eszembe, hogy CoD-ban jópár konzolparancs úgy működik, hogy a 0 a kikapcsolás, az 1-es a bekapcs. Vagy kicserélhetnénk off-ra meg on-ra, vagy false-ra meg true-ra... Egy próbát megér :) .

Vissza
Top Alul