Élménybeszámolók

Mikor ott tartottam egy vérszopó volt,és egy halom katona,majd mikor a Doktorhoz kellett oda visszamennem akkor volt 2 vérszopó,pár bandita.

Ez most akkor van mikor a pen driveot kell megtalálni vagy amikor a dokihoz kell menni? Mert a dokinál nincs irányító.

Ott nekem miután lementem volt pár bandita, 3 vérszopó, aztán miután megtaláltam a pendriveot a csigalépcsőnél katonák majd az utolsó folyosón a látra előtt visszafordultam és a folyosó végén ott volt a controller.

Na végre megcsináltam a jó befejezést :lol: Kilőttem a Monolith Titkos Laborában azokat a kék szarokat,aztán akkor azzal a zöld hologrammal kellett "társalognom",és a végén feltette a kérdést hogy segítek-e neki a projektjében vagy nem.Előszőr igent mondtam,aztán akkor belefeküdt ilyen "koporsószerűségbe",és tappancsokat tettek a fejére.Másodszor nemet mondtam,aztán az atomerőműnél kellett irtanom a maradék Monolith-katonákat,egyszer még Sidorovich-hoz is visszateleportáltam :lol: majd az utolsó animációban szétlőtt az emberem ilyen zöld üvegcséket,aztán kitisztult az ég, kizöldült a táj,majd lefeküdt az emberem a földre és nekiállt szunyálni :lol:

Hű de megfingattak már megint az X10 laborban, ecsém! Már megint akkor ment tönkre a rajtam lévő armor, amikor a Brain Scorcher kikapcsolása utáni látomást követően föltápászkodtam nagy nehezem, és a PDA-m megörvendeztetett 20 nemkívánatos egyénnel körülöttem! Pfff, kemény menet volt, de a jó öreg Vintar BC kihúzott a szarból! :D Most meg a Monolith vs. Military harccal szívok... lol2

A Barkeeper-rel kell előbb beszélned, majd visszamész a Duty-sokhoz, és megmondod nekik, hogy a Barkeeper küldött és beszélni akarsz a fődroiddal.

Akkor enged be a Barkeep szavára a Duty õr, ha már visszahoztad X16laborból a dokumentumokat.

Váá, mindjárt Pripyat-ban vagyok!!! ááá Nemár! Mindjárt vége a játéknak! :cry: Mit fogok én csinálni így?! (Még vagy nyolcszor-tízszer végigjátszani, persze, csak akkor már nem lesz újdonság!) Hű, de rövid ez a Shadow of Chernobyl! nem1 Annyira tetszik, és máris vége! Pedig direkt nem toltam egy jódarabig, hogy nehogy túl hamar érjek a végére, meg aztán próbáltam a mellékküldikkel is tökölni egy kicsit, de az olyan gyorsan eltelt! Hüpp... :cry:

próbáld a true endinget hajtani... aztán meg rakd fel a free play modunkat... talán a héten meglesz az 1.0004-es rewörk. azzal még jobb lesz, hidd el :)

A következő menetben minden modot le fogok szedni (hogy ne legyen gebasz a multiplayer-nél), és végigviszem Master fokozaton! Novice után nem lesz piskóta... pattog1 Aztán majd harmadszori végigtolásra fölrakom a trader modot, mindjárt a játék elején veszek egy Dragunovot (bár ha nem lesz rá lóvé, akkor cheat-tel kell hogy megdobjam egy kicsit a pénzmennyiségem), egy kiló töltényt, és csak azzal az egy fegyóval fogom végigvinni! fogatlan (Na jó, biztos nem eggyel, mert az amortizáció miatt többször kell majd vennem, de az csak Dragunov lesz! MWUAHAHAHA!)

Gőzöm nincs, hogy van-e, de szerintem kell lennie! :D

Hú, most kikapcsoltam a Red Forest-ban a Brain Scorhert, megindult a stalkerek vándorlása a Zóna belseje felé! Iszonyat mákom van, mert a Duty-nál friend vagyok, a Freedom-nál meg neutral, úgyhogy nyugodtan végignézhetem, ahogy szitává lövik egymást! :D Egyébként eddig a Red Forest tetszik a legjobban, szerintem ez az egyik legkirályabb pálya, baromi feeling-es, amikor például azon a rohadt nagy emelkedőn kaptatok fölfelé, és a homokzsákok mögül előugranak az emberkék és elkezdik rám borítgatni a hordókat... Én meg persze nem őket lövöm, hanem a hordókba eresztem ki a táram, és akkorákat robbantgatok vele, hogy öröm nézni! taps1

Vissza
Top Alul