Élménybeszámolók

Nem vicc, ez történt velem ma, nem vicc (sajnos, bár az is lehetne), ez teljesen komoly, a magyar verziót nem rég szedtem le, mert el voltam akadva a játékban. de most úgy látom jónak, ha inkább angolul tolom tovább. Bár előtte bemegyek a Szabadságiakhoz is Katona Raktárba, hogy felvehessek egy Lélek Képződményt meg hogy megjavíttassam a Szervóruhámat, mert egy Álkutya meg egy Törp nagyon megrongálták. :D

Hát nem igazán az. Asszem Raptor2 vagy ki csinálta, a pcgameshunos.
Nem gsc által jóváhagyott, sose lesz patchben a nyelvi telepítpk között, de ne is legyen sztem amíg Szervóruhában megyünk Rohamkarabéllyal az Agyperzselő felé a Kötelességiek társaságában. :D

Hy! Megcáfolnám azt az állítást hogy mod nélkül nem lehet csatlakozni sehova. Nekem nincs fent se mod, se patch és Lucas (szabadságiak vezére) taggá avatott miután kinyírtam a dutysokat, megöltem a besúgót és segítettem a monolith ellen. A PDA-n is szabadságit ír + dutysok nem engednek be.

Wolffal legutoljára itt,a Bárnál találkoztam,ez is azt bizonyítja,hogy a Zónában "élő" NPC-knek saját,külön kis életük van,vándorolnak,járják a Zónát.Mikor legelőszőr volt a gépemen a S.T.A.L.K.E.R.,Wolf a Hadiraktáraknál,egy olyan hordóba volt benn,amiben tűz volt gyújtva.
http://kepfeltoltes.hu/view/070823/ss_a ... es.hu_.jpg

Mikor ma Yantarban jártam,besárgult minden előttem,ilyet addig soha nem tapasztaltam,csak a Csernobil NPP-ben.

http://kepfeltoltes.hu/view/070823/ss_a ... es.hu_.jpg

WoW taps1 ! A Bar területén még sose találkoztam vele, mindig Army Warehouseban köt ki a hordóban :D

A besárgult táj a Brain Scoorcher - valahogy így kell írni :D - (agyzavaró) miatt van, kikapcsolás után nem lesz :wink: .

Én is az Army Warehouses-nál találkoztam vele a hordóknál, meg volt sérülve. Bes-szel pedig szintén összefutottam, vele Yantar-ban, szintén sérült volt. Rajta is segítettem, de később mikor arra jártam, csúnyán megmurdelódott a zombified stalkerek által szórt golyózáporban. fal1

Bes meg eltűnt a szeméttelep területéről,vagy megpusztult ő is,vagy valahova máshova költözött,mert még a környéken sincs.Vagy legalább én még nem találtam meg 8) :lol: Volt helyette egy másik csapat egy Denis Fang nevű stalker vezetésével,de ők is eltűntek egy idő múlva,helyüket a pseudodogok vették át.Megyek át a telepen,le akarom vágni az utat,aztán jól megkergettek azok a dögök.

Egyébként a játék intro-jában nem Wolf az, aki elvisz minket Sidorovich-hoz? Pofára mintha ő lenne... Nem is értem mért van olyan nagy mellénye Sidorovoch-nak, hogy az adósai vagyunk, mert segített rajtunk, mikor rohadtul nem ő volt az, aki behozott a rookie camp területére. :|

végig vittem a gémet ... bár ez a 3 vége ezen a játékon belül amit a legtovább vittem
Az erőmű területén teleportokban ugrálva egy tetőn lett vége a gémnek , úgy , hogy 7-8 katonát kellett megölni akik szintén oda teleportáltak , majd a teleportba ugorba egy kis film fogadott...
MArk One azon tűnödik hogy jó ember -e vagy nem ...
Azt hittem innen még tovább folytatódik a történet , ez a befejezés pozitív ,bár nem érdekes

Vissza
Top Alul