Élménybeszámolók

Van 2 true és 5 false ending. A 2 truenk külön feltétel van, és ettől függetlenül van 5 flse, ezeknek is külön feltétele, de nem spoiler szoba, szal ne itt részleztezzük. Persze már mindenki végig nyomta, de akkor is :D

Az 5 false akkor jön elő, ha bemész a szarkofágba a wishgraterhez, a másik 2 akkor van, ha megvan a dekóder egy titkos ajtóhoz, de abból az egyik kissé gagyi, szóval nekem csak 1 True Ending létezik 8) <:D> .

Agropromban a controller meg a kis patkány-barátai nagyon durván néznek ki, with UHSF mod :) eljen
Volt blowout is ugyanott, az is faja volt, bár kicsit az ellenség begajdult tőle, fel le guggolt, meg csapkodta magát a földhöz... biztos fájt neki a sugár, de amúgy nagyon állat :!:

Hello! Most vagyok X16-ban (az van Yantarban, javítsatok ki ha tévedek) és nem valami bizalomgerjesztő hely, ezért azt akarom kérdezni kell-e valamitől tartanom?

Ha moddal játszol még törpöket is találhatsz, külön szám őket kinyírni.

ez csak 1 játék mit vatok besz**va!
minél többen vanak anál izgalmasabb de még olyan modot nem csináltak hogy azt mondjam hüü ebböl elégvolt ennyi :D

boki":ofq494vz mondta:
hol látál törpöt? a mesébe?

"Solve the Monolyit secret" modban van törp, nem is kevés s elég kemények, én személy szerint aknavetővel vagy gránáttal mentem ellenük.

pripyat ban van 1 pár meg asszem x18 -ban s van 1 :arrow:
der az igaz hogy nehéz őket legyőzni.

Master modban egy csomó van csak pipyatban van vagy 5-7 méghozzá ott ahol a profi Skat 9M ruhába öltözött katonák vannak, ki is nyírják a törpök őket helyeted. Én az összes föld alatti helyen találkoztam vele master fokozaton s nagyon rüheltem őket.

Pfff, srácok, dejóó ez a Sztalker gém!
Főleg magyarosítással.
Most az előbb elmentem Szervóruhában Rohamkarabéllyal Vad Vidékre, ott megtámadott 3 Orrmányos, mire jöttek a Kötelességiek és lelőttek mindekit.
Én a Vörös Erdő felé vettem az utamat, viszont elfelejtettem, hogy a Csapos mondta, hogy kapcsoljam le az Agyperzselőt.
Oszt vissza kellett fordulnom. Mer nem vótam Szellem hullájánál meg nem vót nálam pszi-sisak sem.
Meg ugye Szervóruhában futni nem lehet amúccse. Hiába volt nálam Galacsin Képződmény, a Kisóriás és a garmadányi Husik támadásától csak a Vakondtól kapott Tudományos kezeslábas magas karmolás elleni védelme védett mög.
Mind-N-t össevetve fain gamma ez, bár hogy magyarításnak vagy magyarosításnak nevezzük, azt döncse el mind-N-ki maga. :F

Vissza
Top Alul