Élménybeszámolók

Hát öö trader mod? de asszem red forrestben is azzal lődöznek ránk... :roll: Vagy nem tudom :D

Megnéztem, nincs 40 golyó az FN2000-ben, csak 30 :D .

Megcsináltam a Dutys küldetést, amikor el kell hozni a gránátvetőt, mondta, hogy ha csatlakozni akarok, keressem meg Petrenko-t, kétszer végigjártam a Bar területét, mire megtaláltam, amikor beeszéltem volna vele csak annyit tudtam kérdezni tőle, hogy van-e valamilyen munkája? Nem ajánlotta fel, hogy csatlakozhassak :? .

igen mer kivették a játékból ... de a joindolg moddal (amit kb 200x leírtam itt a fórumon) lehet csatlakozni hozzájuk is.

Tibi":3ten0upd mondta:
Megnéztem, nincs 40 golyó az FN2000-ben, csak 30 :D .

Megcsináltam a Dutys küldetést, amikor el kell hozni a gránátvetőt, mondta, hogy ha csatlakozni akarok, keressem meg Petrenko-t, kétszer végigjártam a Bar területét, mire megtaláltam, amikor beeszéltem volna vele csak annyit tudtam kérdezni tőle, hogy van-e valamilyen munkája? Nem ajánlotta fel, hogy csatlakozhassak :? .

Fenn volt vmi mod, lehet az növelte meg, de nekem 40 töltény volt benne :lol:

Mod nélkül nem lehet csatlakozni a dutykhoz, csak max friend mint ahogy a többiek is írták.

Garbage-n nemtalálkoztam gauss-os emberrel, neked hogy sikerült ?

Ja, nekem sem rémlik, ott csak banditákkal találkoztam... Esetleg a kis Duty bázis valamelyik tagja lődözött rád olyannal? Én csak a Bár területén láttam gauss-t, leghamarabb

Uff, sokkal hamarabb befejeztem, mint ahogy gondoltam, megvan a True Ending gurul1 . Mire rájöttem, hogy a titkos ajtó után szét kell lőni az utolsó teremben azokat a kis bigyókat a hologram körül... <:D>

Szerencsére én mindig először lövök, és aztán kérdezek, így mihelyt beléptem elkezdtem azokat lőni, olyat még nem láttam, gondoltam kipróbálom hogy reagálnak... Először elég sokáig tartott magamat átverekedni a szarkofágon, meg stancia 2-n, aztán már gyorsan ment. Sajnos :roll:

Beálltam a hologram alá és nem sebeztek azok a kis lebegő bigyók se amik elkezdtek járkálni a teremben amikor szétlőttem az elsőt, nyugodtan lőhettem őket tovább :D .

Nem igazán értem hogy vannak ezek a befejezések. Úgy vannak hogy például (leegyszerűsítve) van 7 ajtó, elmentem begyek az egyiken, kész visszatöltöm bemegyek a másikon és így tovább, vagy a játékban művelt dolgok következtében dob ki egy véghez? Vagy máshogy van? Magyarázza el valaki!

Vissza
Top Alul