Élménybeszámolók

Vééégre megjártam Red Forestet, ez is kész van. Gondolkodtam egy kicsit, inkább visszamegyek a Dutysoknak küldetéseket csinálni, csatlakozok hozzájuk, és majd utána a dekóder aztán True Ending 8) .

gondolom használd a pda-dat, azért van, és ott nézd meg miket hagytál ki. amúgy simán át lehet menni bármelyik pályára, csak nincs értelme.

No, végigvittem megin, most a blind befejezést adta, ööö jobb volt mint a semmi :D

De amúgy nem igazán értem,miért ezt kaptam, nem csak úgy végigrohantam a játékon, a dutys mellékküldiken kívül mindent megcsináltam (asszem) plusz az igazságot is sejtettem, de sebaj, megbocsájtok #B :D

A blind az az mikor megvakul mer azt kéri hogy I want the Zone disappear?

Stevy#":3uoim74d mondta:
No, végigvittem megin, most a blind befejezést adta, ööö jobb volt mint a semmi :D

De amúgy nem igazán értem,miért ezt kaptam, nem csak úgy végigrohantam a játékon, a dutys mellékküldiken kívül mindent megcsináltam (asszem) plusz az igazságot is sejtettem, de sebaj, megbocsájtok #B :D
Azért kaptad a blind-ot mert nálad volt a dekóder (valószínűéeg) de nem találtad mega titkos ajtó csak kívántál. Először nekem is ez volt, visszatöltöttem 5mp és jééé it az ajtó :D

Sájsze, sájsze, pont úgy csináltam elmentettem a wishgenerátor előtt, és onnan mentem tovább miután visszatöltöttem :cry:
És mivel felraktam az UHSF modot, aszem leis töröltem azt a mentést, vagy arra mentetttem Stancia 2-n...
Nincs más hátra, meg csinálom megint a sztorilájnt :| #B

Nekem nem, egyiket sem nagyon csíptem a játék során :D
sniper.gif

Tegnap SVD-vel vadásztam le a Monolithosok nagy részét, alig kerültem közelharcba velük... FN2000 sajnos olyan hamar elköpködi azt a 20 (vagy kicsivel több?) golyót, hogy ha nem fejre célzok, egy embert se tudok vele megölni. Hát még a VSS... :D

Hát, nem lehet vele szaladni, azért nem csípem őket :D Amúgy meg lassan is tölt, igaz, hogy ha fejre lövök egyből meghól az illető, de ez más fegyvernél is így van. Jobb a VLA special assault rifle távcsővel, plusz a fekete csíkos, talán páncélizélő lőszerrel, meg az FN2000 amibe 40 töltike fér :)

Ennek örülök :)
Én azért nem csíptem csak, mert lassú volt, közel harcban nem jó, úgy meg nem szerettem Stalkerezni, hogy 200 méterről elkezdtem leleövöldözni a népet :P

Vissza
Top Alul