Élménybeszámolók

Voronyinos küldetéseknek mod nélkül van értelme mivel mod nélkül se a vintorezt se a ruhát nem tudod megvásárolni s biza jól jönnek. De menj hátrább a szakaszvezetőhöz nála is van egy tuti meló s szintén rucit kapsz.

Stevy#":2ra405eu mondta:
Még az elején, legelső küldi keretében meg kelett menteni egy csávót, 6 vagy 7 banditától, tőle is lehetett küldetést vállalni, sajna akkor nem vállaltam el, de mikor később felkerestem azt a elyet, már nem volt ott...

Nimble (róla van szó), miután kiszaadítottad, bemegy a kezdő faluba és ott alszik az egyik ház bejárata mellett, belül. Az a ház, amelyiknek a túlvégén Wolf ácsorog. A ruhabeszerző küldetést mindaddig fel tudod venni tőle, míg ki nem nyírják vagy a katonák, vagy a mercek...

Stevy#":x8vagu7y mondta:
Ja, meg az egyiknek ilyen a szeme ni: :shock:
:lol:

Az a Flesh...

3 féle disznó van. Az a kettő, amik a képen vannak, vaddisznó mutációk, a flesh a 3. Az meg házimalac volt régebben...

trn30":hbwpri7c mondta:
Voronyinos küldetéseknek mod nélkül van értelme mivel mod nélkül se a vintorezt se a ruhát nem tudod megvásárolni s biza jól jönnek.

Vintorez van elszórva a Military Warehouse-ban egy, az egyik épületben. Nem kell hozzá Voronyin...

Thx a válaszokat!
Már előbbi végigjátszás során voltam a pincében, tudom milyen küldetések vannak, éppen azért zavar, hogy nem tudok lemenni, de majd jól kinyírom őket, muhaha :)
Ha meg nem ad fegyvert, üsse kavics, van nekem jobb is :D

Végső kétségbeesésemben kiírtottam a duty bázis egy részét, érdekes, mert nem is az egész tábor orrolt rám, de sokan meghaltak. Háát remélem Red Forrestben ez nem fog annyira visszaütni. Végülis átpártoltam a Freedoomoskhoz, barátjukká is fogadtak a kis drágák.

hopsz tudtam hogy már irtam valahova azért avatar különbség nem tükrözi a valós különbésget. Képek/Videók topikban nézzétek meg.
Felsh az a malacból lett? mindennap tanul az ember.

a bárban mostmár lehet beszélni a csávókkal akikkel eddig nem lehetett (aki a rács mögött áll és "i said come in, dont stand there" szöveget nyomja és a másik, aki az ajtó előtt állt, és nem lehetett tőle bemenni... annak csináltam útvonalat, őrjáratozik a bajárat és a belső szoba között...)

Hát, nem is ártott már egy kis változoatosság, már így kb 100x hallottm, hogy mondja-mondja...

dez, segíthetnél valahogy Snitchen is(az idegesítő infotudoron) ugye azt tudjuk, hogy folyton löki a szöveget ugye? Na vége annyi pénzem volt mondom lássuk mit tud. Aztán amikor már semmit nem tudott azt mondtam hát legalább elhallgatsz. NEM! Még mindig löki a sódert "I always have some interesting news for people like you."(azt hiszem ezt löki de hasonlót az bizots!) pedig amikor megkérdezem mid van azt mondja most semmi :D:D
EDIT: Tudsz útvonalat csinálni neki? Akkor azt is megtudod csinálni, hogy egyhelyben maradjon? Csinálj légyszíves Ammo Tradert is! :D

dezodor":3echl8zv mondta:
a bárban mostmár lehet beszélni a csávókkal akikkel eddig nem lehetett (aki a rács mögött áll és "i said come in, dont stand there" szöveget nyomja és a másik, aki az ajtó előtt állt, és nem lehetett tőle bemenni... annak csináltam útvonalat, őrjáratozik a bajárat és a belső szoba között...)

nagyobbar állítottam az ugrást s felugrottam a fazonra, majd alacsony gugolás s bennt voltam a pult mögött, mikor visszamentem a fazon félreállt így kifele sima volt az út.

Nem is tudtam, hogy már a Bar területén is lehet találkozni Gauss rifle-lal, azt hittem az csak ilyen szarkofági-csemege (nekem amúgy nem jött be az a stuki) :)

Az információs amúgy se tud sok újat mondani, úgy játszottam ki, hogy elmentettem, pont volt annyi pénzem, még Agropom után, amennyibe az összes információ került, megvettem, elolvastam, utána betöltöttem a vétel előtti mentést és így mindent tudtam anélkül hogy megvegyem :D . Vagyis Vissza a jövőbe... nem is hülyeség ez a fluxuskondenzátor... :D .

EDIT: Egyszer meglőttem pár Dutyst egy tetőről a Bar területén, erre hallom, hogy valaki Gaussal lövöldözik rám :D .

Én is pont a tetőről kezdtem el őket lődözni, hamár enemik voltak. Ott guggolt egy bokorban a kisrohadék. De nem volt nála csak 6 töltény, ott is hagytam, ellenben összsen vagy 30 medkitet szedegettem össze tőlük :)

Segítséget kérnék!
Ma is játszottam a játékkal és találtam egy Pen Drive-ot. Na már most, higy elolvasni az adatot ami rajta van?
(utána elmondom mit is találtam, nagy dobás az egyszer biztos)

Gatyamatyi,

a krézi sztalk pendrájvját nem lehet elolvasni, kivették, én írtam neki új sztorit :F majd...

Vissza
Top Alul