Élménybeszámolók

Gatyamatyi

New Member
Csatlakozás
2007.03.11.
Üzenetek
335
Reakció pontszám
0
Hely
Rapture
Második nekifutás, élmények kalandok a Stalker játszása közben. Mint, "a megdöbbentő controller a nagy büdös semmi közepén." :D.

Most először találkoztam kis ronda patkányokkal, vagy 20 megrohantak Dark Valley bejáratánál, hirtelen nem is tudtam mik lehetnek. (Nincs fent monstás mód)

Wild Territoryban meg az X18-as repülő elektromos-tárgydobálós szörny tűnt fel+egy csomó kutya. Ilyeneket sem láttam ott eddig, talán csak pár kutyát.

Yantar spawn pontja és a tüzes alagút között pedig mindig járkáltak vagyis ma, amíg 3* elemntem ott banditák, mindig megöltem őket, de mindig visszajöttek

én meg még sehol sem láttam őket a büdös rágcsálók, há fénnek tőlem vaze :D

Azon csodálkozom, hogy a Bar területén nem engednek be a Duty főnökhöz, mármint ha a közelükbe megyek egyből ellenségesek lesznek vagyis már alapból azok is, de csak az a néhány katona, más nem sem a Yantar sem a Garbage felé vezető úton álló harcosok nem ellenségesek. Ezek különböző csapathoz tartoznak? Én úgy tudtam, hogy mindegyikőjükDutys. Plusz a Yantar terüleén lévő zombibázis kiirtása után is ott tudnám felvenni a jutalamt ahová nem engednek be. Korábban ilyet nem tapasztaltam, mindig simán beengedtek, ha megigértam, nem rántok fegyvert...

Yantar, mobillabor? Idióta ismétlődő szövegű öreg papa? Megvan? Na az a tudós :D

Egyszerű. A játékban lévő NPC-k személyiséggel rendelkeznek és nem mindegyik egyformán reagáll a játékos viselkedésére. Az őrök álltalában agresszívek míg a lődörgö katonákat néha az se érdekli ha a társát mellete lövöd le. Bróbálld ki! Ha jóba vagy a duty-val és lelövöd a vezetőt, lesz aki téged fog követni és lesz aki rád fog lőni. Ez a rangodtól is függ.
kb ennyi az oka hogy az őrök utállnak a mögöttük lévő katonák pedig le se sz**nak.

Ezen felül a távolság is számít. Ha a Yantar-náll kinyírod a duty rendtartókat túlélő nélkül akkor a duty sehol máshol nem fog utállni mert nem kapnak hírt róla. Ez egy idő után viszont a fülükbe juthat az utánpótlástól és akkor nyakig leszel a sz**ba.

Ja, és vigyázz a dutysok nagyon komorak és nem szeretik a fegyverrel flangállsz jobbra-balra a bázisukon. Ez is lehet az oka a különös viselkedésüknek.

Igen, logikus, de nem viselkedtem igazán másképp, mint előző alkalomal, (végigjátszás), akkor simán beengedtek és csak azok az őrök akarnak megölni, ahová szeretnék menni, még küldetést csinálni. Volt egy olyan küldetés, Sidorovich adta, hogy meg kellett ölni pár embert a Báron belül, ott voltak pont a Bár és az Aréna bejárata közötti hangár részben, no azok is egyből rámtámadtak, megöltem őket, voltak akik segítettek, de akkor még nem néztem benegednek a Duty vezéréhez (áá nem jut eszembe a neve, Lukas vagy ki a freedomos, akkor ez Voronyin :roll: :?: ) lehet innen ered a viszály. Hát ha a rang is fontos, már első vagyok a statisztikában, most megyek Army Warehouses terüeltére garázdálkodni, majd akkor nekik csinálok küldetéseket :D

az én hírnvem most borzalmas de csak azért mert hol freedomnak hol dutynak segítettem :D

Öööö, a hírnevemre én sem lehetek büszke sztem, annyi kill the stalkert csináltam, biztos sokan utálnak érte, de hát istenem...
Csak azért idegesít picit, mert a lehető legtöbb küldetést meg akarom csinálni, amit csak lehet, de mind1

Apropó (lehet nem ide kéne, de nem akarok feles hozzászólást írni, ezekben a vészterhes időkben) Még az elején, legelső küldi keretében meg kelett menteni egy csávót, 6 vagy 7 banditától, tőle is lehetett küldetést vállalni, sajna akkor nem vállaltam el, de mikor később felkerestem azt a elyet, már nem volt ott... mind1. Ezért gondolom, hogy estleg más útszéli kis csókáktól is lehet kapni küldetést, én gondoltam itt elsősorban pl Molre, vagy a Garbage és Bar-t elválasztó őrhelyen lévő emberektől, de azoktól sem kaptam. Estleg vannak ilyenek illetve én nem voltam elég szemfüles és elsiklottam felettük?

Garbage felől, ahol a Bar bejáratát őrzik, a Duty parancsnoktól lehet kapni, de csak azt szokta adni, hogy takarítsam ki a vak kutyák onnan, időnként...

Télleg, az már megcsináltam korábban is. Ahogy olvasom az 1.0004-es patch már javítja, hogy egy küldetést ne lehessen végtelenszer megcsinálni. Már alig várom, kicsit össze szokott kavarni, próbálom úgy szelektálni, hogy minden tradernek csak egyféle artifactot iletve mutáns testrészt csak egyszer vigyek el :)
Köszi a gyors választ!

Tudtátok, hogy kétféle disznó van?
difference_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

bezony ám, van még kép ha estleg nem tudtátok volna.

Hát megmondom őszintén, nekem eddig nem tűnt fel, habár elég sok rontott már rám innen onnan. Lehet, hogy csak a megvilágításuk különböző :roll:
Ja, meg az egyiknek ilyen a szeme ni: :shock: :lol:

Ez egy dolog, hogy bejutok, de én küldetéseket akarok csinálni :)
Fegyverekben meg így is bővelekdem :)

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul