Egyéb

The Ras írt nekem:

Üdv!
Lezárta Domesz a Stalker 2 Hírek topicot szemetelés miatt. Lenne néhány új infóm a dologgal kapcsolatban és valami féle lehetőséget, módot szeretnék kérni, hogy ezt publikálhassam is oda.

most mi legyen? felnyissam, hogy tudjon írni?

edit: ja látom már nyitva van :) gondolom minden moderátor kapott üzit tőle...

ej ez a gsc mizéria eléggé szétcsesz most idegileg, főleg, hogy rengeteg tervem volt velük. többek között ki akarták adni a la-t, és ezt mi karácsonykor akartuk úgymond hírként közölni, mert örültünk mint majom a farkának kb. ugyanakkor hívtak melózni level designernek a stk2 projectbe, már a papíroknál tartottunk... erre most ilyen hírek? És egész nap próbáltam őket elérni, oline voltak, de bas*tak válaszolni...

nem lennék ilyen nyugtalan, ha nem érezném a problémákat a háttérben. először is grigornak ez a idióta "nemmutatunksemmit majd csak fél évvel a megjelenés előtt..." pffffff, nyáron még azon jajjveszékeltek, hogy a saját motorjuk tök gáz, és mi lenne ha a cryengine-t licenszelik... aztán mégse, és még sorolhatnám, de nem tehetem, így is sokat mondtam már.

kérlek kezeljétek ezt bizalmas infóként. köszönöm, és bocsi a kirohanásért, muszáj volt kiadnom magamból :F

úgy néz ki hogy a gsc marad még 1 ideig, de a stalker2 elúszott... többek között azért, mert grigor nem látott már benne több fantáziát, inkább rizikót... ez (véleményem szerint) többek között azon is mutatkozik, hogy amikor augusztusban felkerestek, hogy akarok-e nekik level designerkedni, akkor még dilemmáztak, hogy mi lenne, ha cryenginét licenszelnék, mert a saját engine lassan halad. Grigor nem ment bele, végül maradt a saját engine. Készítettek toborzó videót, meg visszahívtak pár régi tagot, de így sem lett elég ahhoz, hogy a december 9-ei prezentációra valami érdemleges játszható verziót tudjanak mutatni a vezetőségnek. Csupán képekkel, konceptartokkal és dokumentumokkal mentek be... és ekkor durrant el grigor feje, és mondta, hogy ez így nem mehet tovább, nem akar ismét 3-4évet csúszni mint annó a soc-al.

A probléma itt főleg, hogy azok akik a régi enginet írták már vagy 4a-nál vannak, vagy más cégeknél, egyedül Dimitri Ianssev maradt, aki 2002 óta ott scriptel, meg programozik a stalker részlegen, de ő 1maga nem elég egy új enginét 0-ról összehozni ilyen rövid idő alatt. A CS és COP a SOC-ra épült, ott nem voltak olyan szignifikáns átalakítások, hogy azt 1év alatt ne tudták volna megcsinálni, itt viszont 0-ról kellett volna vmit újra összehozni, és fele annyi idő alatt mint annó.

A kérdés viszont még mindig fenn áll, mi lesz a stalker sorsa... eladják a jogokat? vagy megtartják? esetleg csinálnak belőle valamit? Ezt nem tudom én sem...

Ez most csak az én teóriám, ami cáfolható is, nekem összeállt a puzzle, mivel sok apróságról tudok, hiszen tartom velük a kapcsolatot 1folytában. Ettől még lehet, hogy ez pont nem így van, azért sem raktam ki a nyilvános topicba, no meg azért is, mert a cry-engine - xray engine vacillálás sem volt publik. Bennetek viszont bízom.

Élünk vagyunk... lehangolóak a hírek... személy szerint attól tartok most, hogy náluk maradnak a jogok, de nem csinálnak velük semmit...

Ami a stalker témát illeti, lehet, hogy az amerikai stalker film lesz a következő darab a témakörben? Bár arról sem tudok semmit...

Egyetlen vigasz jelenleg, hogy a metró készül (ha már ilyen poszt-apokaliptikus dolgoknál maradunk)...

Ilyen körülmények között a korábban pedzegetett átszervezést is hagyhatjuk szerintem (saját domain meg esetleg új tárhely, vérfrissítés), bizonytalan az egész sorsa, és bár én szívvel lélekkel a dolog mögött állok, amennyire időm engedi (államvizsga, nyelvvizsga, dolgozó ember szindróma, stb...), most én sem látom, mire "várunk"...

@dezodor: visszaolvastam, melyik módosító ötletre gondolsz?

hispan, valahogy nem lehetne megcsinálni, hogy iframe kódos videókat is be lehessen ágyazni az oldalra? A YouTube-on előfordul, hogy nincs olyan lehetőség, hogy ,,Régi beágyazott kód használata", a másikat meg hiába másolom be, nem jeleníti meg.

Engedélyezem majd az iframe kódokat (csak vissza ne éljenek vele). Most nyaralás miatt nem férek hozzá.

Visszaélés alatt azt értettem, hogy iframe kóddal bármit beszúrhatnak, szóval addig marad csak engedélyezve, míg valaki el nem kezd csintalankodni. Egyénként engedélyeztem a kódot, elvileg jónak kell lennie.

Nyaralás csak határon innen, köszönöm kérdésed :)

Vissza
Top Alul