Egyéb

Arra gondoltam, hogy azoknak a tagoknak, akik még nemrég regeltek és dupla hsz-t írnak/előző hsz-t idéznek/offolnak lehetne nekik küldeni egy előre megírt üzenetet ezzel a szöveggel:

Kedves Felhasználó!

Szeretnénk Téged tájékoztatni a hozzászólások írásával kapcsolatos néhány fontos szabályra:

- A felhasználók nem idézhetnek az ő hozzászólásukat közvetlenül megelőző hozzászólást. Tehát ha az előtted hozzászóló tag üzenetére akarsz válaszolni, ne idézd a hozzászólását.

- A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a szobában maximum 24 óra időközzel két vagy több üzenetet hagy egymás után (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek). Ezért ha még valami mást is szeretnél közölni, az eredeti hozzászólást szerkeszd át.

-Az off-ot (vagyis a nem az adott témába vágó üzeneteket vagy üzenetek részeit) jelölni kell. Erre a hozzászólás írásánál a betűszínválasztó panelen (,,OFF - nem témába vágó részek" szín) van lehetőség. Kérünk, ezt minden ilyen esetben alkalmazd.

A későbbi félreértések és büntetések elkerülése érdekében az itt felsorolt szabályokat kérjük betartani.

Üdvözlettel:
A fórum vezetősége

Azért találtam ki ezt, mert sokszor előfordul, hogy beleírjuk a hozzászólásokba nagy piros kockában hogy mi a probléma, de a gazdája vagy nem olvassa teljesen vissza vagy nem veszi észre. Hátha ez használna.

ha írok 1 üzenetet, és elküldöm, de még a 'kimenő üzenetek' (aka. outbox) között van, nem az elküldöttekben (mert ha jól tudom, csak akkor kerül át a sent box-ba, ha a címzett olvasta az üzit), és hirtelen rájövök, hogy nemjó, vagy editálnám, akkor még lehet? most nyomtam rá 1 törlést, remélem nem küldte még el a rendszer, s meg tudom újra írni :D

edit: ja, megleltem a választ a google bácsiban, tehát amig ott van az üzi, addig lehet törölni, editálni anélkül, hogy a címzett látta volna. nagy jóság, ez okos húzás a phpbbben, az ipb ilyet nemtud...

beépítettem egy tök primitív "mechanikus" lépcsőt a regisztrációba, úgy tűnik ez megoldotta a spam gondokat :-)

pedig jól jönne vki szntem :D rengeteg hír volt idén már, volt 2-3 1órás interjú is, meg csomó okosság, csak nincs aki lefordítsa, meg közzétegye...

Domesz,

ha gondolod még szntem annyit írj már a topic utolsó hsz-ébe bele, hogy ha vkinek van híre a játékkal kapcsolatban, akkor az az igazoló linkkel együtt küldje el 1 moderátornak, bármelyiknek, és akkor publikálva lesz a topicban. így legalább nem marad le senki semmiről :)

Vissza
Top Alul