Egyéb

Szerintem a társalgóba nyugodtan lehet nyitni neki topikot, mert ez tényleg nem nagyon fér bele a "stalker világa" részbe.

azt hiszem kész: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=1228

átmozgattam a társalgóból a fontosabb, Fukushimás hsz-eket, így legalább nem üresen indul :) az első postba meg beillesztettem 1 összefoglalót az eseményekről, szal aki odatéved, látja mi merre hány méter :)

ja meg nézem, sokan ellene vannak a reklámnak, talán csak azért, mert nincs jó helyen lehet jobban állna pl a shoutbox és fórum között 1 csíkban, ahogy nézem pont 2 reklám van mindig 1más alatt, mondjuk ha 1más mellett lenne, akkor nem is foglalna sok helyet... persze mint mondtad, még csak teszt, szal majd alakul ez még.

dezodor ezzel egyetértek, a reklám át lesz helyezve
várok egy kicsit, és hozok kimutatást, hogy megéri-e ez az egész...

Igen, ez így most jó. A hozzászólások alatti csíkot szerintem ki fogom venni, arra eddig senki sem kattintott.

Érdekes, bár a reklámozási szabályzat szerint nem írhatom ki, de egyetlen reklámra kattintás is már 20 forintot hoz a házra... nem hittem volna... Mondjuk ha azt vesszük, eddig 14.000-szer jelent meg a reklám és volt kb. 40 kattintás, ez is érdekes.

Ha úgy adódna a dolog, szeretnék domaint lefoglalni az oldalnak.

Az uhsf.hu szabad, de várom a további ötleteiteket is.

Igen, rövid frappáns, minél több dolgot felölelő cím kell. Az uhsf.hu igazából sajnos csak a fórumra vonatkozna ugye... a stalker.hu meg foglalt :-D

uhsf.hu jól hangzik, csomóan úgy ismernek minket amúgy is, persze azért a stalkerhun -os wördpresszes oldalt is remélem megtartod, mert az jóság. indulhatna azzal, és ott lenne 1 fórum gomb a menübe, és akkor jönne be ez, vagy marad a régi felállás, hogy 1 szép kép és rajta a honlap v. fórum képe, és lehet választani, hogy hová megyünk be :) no mind1, a technikai részét nem bizgatom, úgy sem értek hozzá :D

edit: én itt vettem domaint multkor: http://megacp.com/ de sokan mondják, hogy a google is jóság, főleg hogy adnak mailservertől kezdve mindent, meghát csak 10 dollár 1 évre a .com-os domain, ami elég baráti :) (emitt a megacp-n 3e ft évente... mert az áááfa)

A választóoldal megmaradhatna, mint ahogy eddig volt (illetve a stalkerfansite-ot is már le lehetne venni, már elég régen megszűnt). Én a stalkerhun mellett voksolok, nem szeretem a rövidítéseket :) .

ja az is jó név, szntem nem tudok dönteni :D lehet kéne egy nyílt szavazást csinálni a fórumon az emberkék között, elvégre itt lógnak minden nap... :)

A stalkerhun.hu az nem hangzik valami jól kimondva, meg leírva se jó valahogy. Az uhsf.hu-ra kezdek hajlani. Amúgy van hely ahol szoktam regelni meg ilyenek, azzal nincs gond.

Nyílt szavazást nem akarok, ez azért mégiscsak elég súlyos kérdés ahhoz, hogy ne egy szavazás döntsön róla. Ez itt elvégre nem demokrácia.

Az uhsf nálam azért nem jön be, mert nem valami sokatmondó, a stalkerhun-ról meg egyből az jut az ember eszébe hogy jéé ez egy stalkerral foglalkozó magyar nyelvű oldal :) .

Igen, de a ...hun.hu végződés az zavaró, félreérthető. Akik az oldalt ismerik, azok többnyire tudják, mi az az UHSF. Amúgy nem feltétlen kell ilyenekben gondolkodni, lehetne más kreatív cím is... Például a zona.hu volt az ötletem (az speciel foglalt), de ilyesmiken még gondolkodok...

Bizonyára feltűnt, hogy mostanában nem lehet youtube videókat embeddelni (beágyazni). Ennek az az oka, hogy megváltozott az embed kód, és most már a videoablakot egy iframben, vagyis beágyazott keretben akarja beszúrni. Ezzel az a baj, hogy ha engedélyezem az iframe tag használatát (ami jelenleg tiltott), akkor bárki bármilyen weboldalt beszúrhat, aminek a veszélyeit nyilván nem kell részleteznem. Így sajnos az újabb youtube beágyazások nem működnek.

Vissza
Top Alul