Egyéb

Scarecrow kérésére a témákba a címek alá is került egy lapozó a kényelmesebb használatért.

Kaptam egy levelet, mit szóltok?

Üdvözlet és tisztelet Hispan!

Egy ideje elszomorodva látom, hogy nem nagyon - és gondolom nem a ti hibátokból - működik a S.T.A.L.K.E.R. Hun! ):
Azt szeretném kérni, - mivel én is nagy rajongó vagyok - hogy újítsátok fel az oldalt ÉS ebben a segítségemet is nyújtanám, amennyiben elfogadnátok! (:
Nemsokára kijön a Stalker 2 és a rajongók csalódottan fogják észlelni, hogy még ez sem hozott elég inspirációt a folytatásra! Lehet, hogy nincs rá időtök, vagy ilyesfajta probléma, de még egyszer mondom: A SEGÍTSÉGEMET AJÁNLOM.

Rengeteg ötletem lenne, - gondolom másnak is - hogyan lehetne még többet kihozni az oldalból!
MÉG VALAMI!

Lehet, hogy már rengeteg ilyen levelet kaptál, ebben az esetben elnézést kérek, hogy az idődet raboltam!
Még egyszer kérlek, GONDOLD MEG!
Köszönet az idődért!

Stalkergyerek

Bakker... még jó hogy a fórumon már többször is leírtam, hogy azért nincsen frissítve az oldal mert még nincsen semmilyen érdemleges információ vagy konkrétum amit ki tudnék rakni fal1 .

Oké ez engem is meglepett, de a kérdés az, hogy felvegyük-e esetleg? A többség csak olvasni szeret meg marháskodni, én értékelem, ha valaki komolyan segíteni akar. Tehát ennek fényében kérdezem, hogy kipróbáljuk-e az illetőt?

Hát mit mondjak... nem rögtön adminisztrátor lesz, azzal, hogy publikálhat, nagy kárt nem tehet. Majd részletesen megírom neki, hogy mik az irányelveink, aztán meglátjuk, mit publikálgat... valamelyik nap visszaírok majd neki.

van jó pár interjú már oleggal meg videók (riport főleg, de sajna nincs angol subtitle :D) is vannak ruszki oldalakon, szal hír van, csak meg kell találni & lefordítani :) ha ez az emberke ráér, meg szeretné csinálni, én azt mondom engedjük meg, hogy segítsen legalább hírszerkesztőként :)

Oké. Fogok neki írni, kap egy sima publikálási jogot, igyekszem belé sulykolni, hogy minőségre megyünk, aztán majd meglátjuk.

Tettem a kezdőlap aljára Like gombot, hogy lehessen terjeszteni az igét, illetve fentre meg eg apró FB gombot az UHSF csoporthoz, mert oda eddig alig csatlakoztak sajnos.

Big Man":1yhu0wlo mondta:
Tibi":1yhu0wlo mondta:
Big Man: nem érdekel hogy nálatok hogy van a honlapotokon de itt jelölni kell az off-ot és nincs dupla hozzászólás 24 órán belül!! Már kezdem nagyon unni...

Engem meg te nem érdekelsz!

Ez megy már hetek óta, hiába szóltam neki ezerszer. Dupla hozzászólás-offolás felváltva. Nem akartam ilyen apróságért warn-t adni, de most legszívesebben kiraknám a francba (warn-nal nem szórakozok, az ő esetében szerintem úgy sem ér semmit). Repülhet?

leállamvizsgáztam... social scientist lettem :É

kihúztam a legfosabb tételt, de meglett végül, átlagba 3as. mind1, majd a következő jobb lesz :)

Vissza
Top Alul