Egyéb

Igen, üzemeltetek egy fórumot, ahol adminisztrátori engedélyezés van, de ott csak becsületes névvel lehet regisztrálni, szóval ott ez működik.

Majd kiderül... Ha folyamatos lesz a probléma, akkor keresek majd valami hitelesítő modot, amit a regisztrációba lehet betenni...

Mellesleg lehet időszerű lenne átállni phpbb2-ről phpbb3-ra, csak annyira tele van már moddolva ez a verzió dizájn és funkciók terén is, hogy iszonyat meló lenne megcsinálni ezt 3-ban... de tudom, ez előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz....

Hát, nekem a a metro2033 fórum alapján a 3-as verzió nem igazán jött be, a hsz. törlésen kívül semmit nem tudtam moderálni amikor tucatszámra jött a spam :( .

nekem a 3-ast is sz*rrá szemetelik a botok, minden nap jön be pár, és védett helyen vagyok pedig :D (ruszki gaming site ftpje). bár lehet csak azért, mert nem rakom fel a frissítéseket, de fene tudja. én a 2-est jobb szerettem.

Tibi: a hármas verziót lehet felfejleszteni, ahogy ez a kettes is más módosítva van. Viszont mivel a hármasra nem volt időm, az gyakorlatilag egy korai alapváltozat, frissítve sincs, tehát abból messzemenő következtetéseket nem vonok le.

dezodor: hát ez az, a kettest én is jobban szeretem, már ismerem, amennyire én ismerhetem és érthetem, meg hát ez már nagyon át lett alakítva az igényeinkre... ha váltunk, csak akkor fogjuk tenni, ha sikerül egy legalább ilyen jó hármas modifikációt csinálnom.

Más: ha kijelentkeztek, Ti is láthatjátok, hogy kitettem egy tájékoztató szöveget, miszerint a regisztrációk aktiválása adminisztrátori lett. Minden nap legalább egyszer aktiválom majd az új regisztrációkat, így spam biztosan nem juthat be. Egyelőre ez a megoldás van.

Hmm ez fura... Én ma is meg tegnap is többet kiszűrtem, még mielőtt aktiválva lettek volna... Érdekes.

Természetesen, mivel fertőzött gépek hálózatából álló botnetek csinálják... Szóval az IP sem jó semmire :-(

durva, hogy megint itt van a guest néven. szntem vmi user gépe fertőzött, és azon át jön fel. én 1x így lettem feketelistás a spamhausnál. ott kellett szaroznom órákat, hogy le tudjam venni az ip-m a feketelistáról, mert addig nem tudtam írni a phpbb-s fórumokon :D

Nem, én vétettem súlyos hibát.
Gyanús volt hogy miért csak a STALKER 2 témákba tud írni, és eszembe jutott hogy minden témánál egyenként kell beállítani, hogy ki írhat, és alapértelmezésben bárki. Mivel ezek új témák voltak, elfelejtettem regisztráltra tenni a hozzáférést. Mostantól tehát vendég nem írhat sehova (ahogy az eddig is volt elméletileg).
A regisztrációkat pedig továbbra is szűröm, szúval elvileg a spam probléma megszűnt.
Elnézést hogy csak most esett le :-D

Yeti-ék hamarosan indítanak egy olyan oldalt, ami a stalker világával fog foglalkozni, hasonló dolgok lesznek rajta mint Az én Zónám topicban + stalker-airsoft dolgok. Kérdezte tőlem, hogy a linkek közé berakhajták-e a fórumot is, természetesen igent mondtam rá és még meg is köszöntem a vezetőség nevében :D . Csak gondoltam szólok a dologról.

ja ismerem Dade-t, jártam régen azon a fórumon, azért tud a uhsf-ről. nos, nagyon rá vannak pörögve arra a stalker online bizbaszra, sok siket nekik :D én inkább nem mondok véleményt róla, megvárom mit lép gsc előbb :)

Teszek ki nemsokára teszt jelleggel reklámot a header részbe. Ha valami értékelhető mennyiségű kattintás születik, akkor kinn marad, ha nem, akkor nem. Kíváncsi vagyok.

nemtom hogy kéne, zombimorzsának igaza van, tényleg időszerű lenne már 1 fukushima topic, mert televan a csernobyl topic vele, és nem igazán ugyanaz a 2 :) de néztem hol kéne, nem nagyon passzol a stalker világába, talán a offtopicoknál? a társalgóban?

Vissza
Top Alul