Egyéb

Megmondtam már korábban is azoknak, akik felvetették ezt, hogy minden pártnak van oldala, ott lehet politizálni... Itt nem. Ha megnyitnánk, mindenki tudja, mi lenne a vége...

Kérdés: mi legyen a metro2033 fórummal? Időm nincs nagyon rá, amennyire látom, mások se tudják moderálni és teljesen ellepte a spam. Ki kéne találni valamit...

Hát, ez jó kérdés. Az a baj, hogy a topikokat csak egyenként lehet törölgetni, az meg rengeteg munka, főleg úgy hogy naponta születik 20 új topik :( . A Spam-eken kívül meg szinte senki sem látogatja a fórumot. Én az oldal megszüntetésére szavaznék.

jah, lehet le kék zárni a fórum részét... :/ és mittomén nyitni itt neki 1 topicot, mint a legtöbb stalker fórumon van külön szekciója, elvégre ugyanazok csinálták :)

Egyet kell értsek... Le fogom zárni (techdemonak, ha már fut, fenntartom, csak a regisztrációt állítom le...).

Én arra jutottam hogy törlöm az üzeneteiket, aztán ha elkezdenek pattogni vagy újra kezdik akkor warn-t kapnak, csak azt meg igazán nem lehet mivel indokolni, esetleg azzal hogy dedósan viselkednek.

szabályzat: C. 13. A fórum nem óvoda. Ennek megfelelően a gyerekes, irritáló, feleslegesnek ítélt hozzászólásokat a moderátorok törölhetik.

Igazából talán jobb is, hogy ott élik ki magukat, és nem nyitnak mindenféle topikot :D

Felőlem nyithatnak, ha észreveszem úgy is dobom a szemeteskosárba :D .

hispan":157vngsd mondta:
szabályzat: C. 13. A fórum nem óvoda. Ennek megfelelően a gyerekes, irritáló, feleslegesnek ítélt hozzászólásokat a moderátorok törölhetik.

Jééé, erről a pontról teljesen megfeledkeztem taps1 .

Rendben, és bocsánat a késlekedésért. Elkészítem a két topicot.

Beteszem a COP rész fölé, mert idővel aztán úgyis ez fog felpörögni.

Volt egy pár spam reg és HSZ, töröltem őket... Ha ez valami új spam technika és be tud jutni a fórumra, akkor amíg ki nem találok egy megoldást, adminisztrátorira fogom tenni az aktiválást. Remélem azért egyszer ieset volt csak.

most láttam csak FB-n hogy beszéltétek jimbóval. van a lost alpha fórumom, azon is bejutnak vhogy, legalább heti 1x teleszemetelik. :S

az admin jóváhagyásos reg sem hülyeség, csak nekem sokszor volt olyan, hogy nem tudtam tutira, hogy spammer lesz-e, vagy tényleg jó embör :D

példa rá az azóta 1ik adminunkká avanzsát jwknaggs a la fórumon. 67éves angol csávó, full stalker őrült, és csomószor bannoltam elejében, mert a neve nem volt wmi bizalomgerjesztő, sem az email címe, közben meg 1 full jó arc. :D

szal vannak vicces dolgok...

Vissza
Top Alul