Egyéb

olyan filmek végén szokott lenni ilyen "kiből mi lett" ami megtörtént eseményeken alapul :D ja kicsit vicces a vége, de szntem jó. a teljes szori, a küldetések, minden megér 1 misét. többet is :)

1x édemes végigjátszani , meg megoldani a mellék küldiket megszerezni az arcsikat , de másra nem jó...

tommyking9228: lenne pár kérése:

meg szeretné változtatni a nevét Thoma-ra

nomeg írta a speciális rangot én találtam neki , ha beware .... , ha nem lenne ellenetekre akkor ez maradhatna ? (természetessen a grafikát majd Hispan változtasd meg , hogy olyan legyen mint a többieké ) , ha lehet , ha nem akkor visszakapja a simát.

Emberek ezt a névváltás meg saját rang dolgot felejtsük el légyszíves, mert ha ennek híre megy, mindenki itt fog sorban állni. A minimum az lett volna, hogy engem kérdez, de valószínűleg akkor is nemet mondok a saját rangra... A nevét ha megváltoztattad akkor az maradjon már, de nem örülök a dolognak. Nem véletlen nincs névváltás a fórumon.

meg lessz neki mondva , a nevét nem vátoztattam meg , az is kérdés volt , hogy lehet-e ? egyébként miért nem ?, Mondom neki hogy regisztráljon újra oszt kész , vagy maradjon ez , mert anno én is kérdeztem , és asszem Pyura mondta , tényleg vele mi van ?

Tanul. Szoktunk beszélgetni (nem a stalkerről).

A névváltást azért nem engedélyezem (egyénként be is lehetne kapcsolni ezt a funkciót), mert jelenleg ez az egyetlen fix adat az adatlapon, ezzel azonosítjuk az embereket. Ha változtatnának, annak nem lenne nyoma, mert efféle log nincsen a fórumban. Ha valaki új nevet akar, törölteti a régi profilt és regel újra. Ha ősrégi törzstagról van szó, akkor persze megoldható a váltás, de nem örülök neki.

köszönöm és viszont kívánom :) ej most egy szétzabálós, vendégségbemenős, beivós 3nap következik... pedig ilyenkor lenne időm valamivel játszani :D

na ma fotózni fogok én is , miének vagy 5kg szaloncukor na azt eggyesével felakasztózni , aztán meg felpakolni juj :) , úgylátom mindenki az "élő" fát részesítit előnyben :D

mine

dsc00014rf.jpg

dsc00015xj.jpg

(bocs a nayficamért :D )

Vissza
Top Alul