Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
olyan filmek végén szokott lenni ilyen "kiből mi lett" ami megtörtént eseményeken alapul ja kicsit vicces a vége, de szntem jó. a teljes szori, a küldetések, minden megér 1 misét. többet is
nomeg írta a speciális rangot én találtam neki , ha beware .... , ha nem lenne ellenetekre akkor ez maradhatna ? (természetessen a grafikát majd Hispan változtasd meg , hogy olyan legyen mint a többieké ) , ha lehet , ha nem akkor visszakapja a simát.
Emberek ezt a névváltás meg saját rang dolgot felejtsük el légyszíves, mert ha ennek híre megy, mindenki itt fog sorban állni. A minimum az lett volna, hogy engem kérdez, de valószínűleg akkor is nemet mondok a saját rangra... A nevét ha megváltoztattad akkor az maradjon már, de nem örülök a dolognak. Nem véletlen nincs névváltás a fórumon.
meg lessz neki mondva , a nevét nem vátoztattam meg , az is kérdés volt , hogy lehet-e ? egyébként miért nem ?, Mondom neki hogy regisztráljon újra oszt kész , vagy maradjon ez , mert anno én is kérdeztem , és asszem Pyura mondta , tényleg vele mi van ?
A névváltást azért nem engedélyezem (egyénként be is lehetne kapcsolni ezt a funkciót), mert jelenleg ez az egyetlen fix adat az adatlapon, ezzel azonosítjuk az embereket. Ha változtatnának, annak nem lenne nyoma, mert efféle log nincsen a fórumban. Ha valaki új nevet akar, törölteti a régi profilt és regel újra. Ha ősrégi törzstagról van szó, akkor persze megoldható a váltás, de nem örülök neki.
na ma fotózni fogok én is , miének vagy 5kg szaloncukor na azt eggyesével felakasztózni , aztán meg felpakolni juj , úgylátom mindenki az "élő" fát részesítit előnyben