Egyéb

nem kell ide olyan hivatalos izé , a magyar stalker rajongók nevében meg az uhfs nevében szeretnénk megkérdezni , hogy mikor jelenik meg itthon a stalker call of shit , természetessen ha ők leszenek a hazai disztributor ...

nekem van inviteles , sőt a nevem is benne van , ha az megfele akkor megírjátok , aztán send.

levél":3ex0rd8a mondta:
Tisztelt CD Projekt Magyarország Kft!

A hazai S.T.A.L.K.E.R. rajongókat tömörítő UHSF Fórum felhasználóinak nevében érdeklődnénk a soron következő STALKER epizód (Call of Pripyat) megjelenésével kapcsolatban, amennyiben Önök lesznek a kiadó.

Ha tehetik, kérem, hogy tiszteljenek meg bennünket tájékoztatásukkal, amit közre adhatunk látogatóinknak.

Tisztelettel:
Horváth Krisztián (főszerkesztő) és az UHSF moderátorai

2009. XX. XX.

Ez így megteszi?

Küldöm én, mert ellenőrizhető a címem.

ja jó lesz ez , válaszolni biztos fognak , szerencsére a cd p nem multimedia holding

viszont lengyelországban a cdp fogja kiadni tényleg ? mert se a lengyel cdp oldalán erröl egy szót sem írnak és a megjelenés táblázatban nincs cop , a játék dobozán meg nincs cdp matrica , sőt a lengyel fansite on sincs róla információ , lehet mégsem cdp adta ki :S ?

most látom az oldalra is cenega került ki , az vicces , mert annak az itthoni disztributora a multimedia hloding volt ami csődbe ment :S

ez itthon nagy szívás lesz , mert hazai disztributor tudtommal nincs , és valszeg magyarítás sem lesz , majd később , ugy mint a fallout3 -nál dühös2

support@cdprojekt.hu":ktqbhrej mondta:
Kedves Krisztián!

Sajnálatos módon, a játék következő részét nem mi forgalmazzuk Magyarországon.

Üdvözlettel

Csordás Gergely

CD Projekt Support

Ez van... De akkor ki lesz a kiadó?

írjatok a cenegának majd ők megmondják , ha a lenygeleknél ők voltak itthon is ők leszenk , de mivel nincs mm holding nincs hazi disztributor , lehet úgy kapjuk meg mind a cod4-et ...

ezt mondom már egy éve , hogy a fallout kiadója is cenega volt , a magyar disztributor meg multimedia holding.

Hispan: úgy , hogy egy daeka magyar betű sincs benne és magyar support sincs

én végigtoltam avval a gyai izével is , nagyjából meg is értettem miről szól , de a vége az igazán vicces , mert a gsc a befejezést szokás szerint elbaxxa , most komolyan ki a fenét érdekel , hogy kiből mi lett :D ?

Vissza
Top Alul