Egyéb

engem nem háborított , fel , én úgysem fogom leszedni , vagy kipróbálni a ,cod mániás havernál épp elég volt a cod 4 :D (de ha nem teccik akkor kijavítom , egy szóval sem bíztattam senkit hogy torrentezzék le , a letöltés az mást is takarhat , demo ,beta ) . Akkor nekem is lenne egy tippem , az üzifal helyett lehetne topicban , vagy priváltban intézni az sdk-s dolgot .

(meg hétvégén én sem és Tibi sem lessz , szal majd kéretik felnézegetni a fórumra kicsit többször , mert eddig kb mindig hétvégén volt balhé , vagy éppen murder 3 jelenés , szal figyeljetek hmm )

GS-en is nyomatékosan megkértem azt a kretént, hogy többször ne regeljen vissza... De ahogy olvasom, ott is csak a baj van vele.

háh ügyes csávó ez a kany. csel csel hátán. 1-2hónapja írt 1 arc moddbn hogy tanítsam meg mapot portolni az 1935ös bétából meg innen-onnan. megtanítottam, leírtam neki mindent szóról-szóra, mert azt mondta csak magának csinálja, nem akarja kitenni.

2napja irt hogy valójában mégis ki szeretné tenni. erre ma kaptam mailt kanytól hogy lesz ol 3.0... és az a csávó a portoló akit én tanítottam, csak nem akarta mondani előre... mer akkor nem segítettem volna :D

mind1 lost alphának nem tudnak már ártani semmivel (remélhetőleg)

akkor ott kb másolás lessz semmi több , tényleg egy köcsög...

mind1, engem nem érdekel mán az egész. én mondtam neki hogy ha békén hagy akko nem fogom piszkálni vissza és akkor a kliff bánsz - dzsoki jujing dolog elülhet. sosem én kezdtem, de nem bír magával sose :D

mind1, majd látjuk úgyis hogy hogyan alakul. 1enlőre meg kell tanulnia scripelni, mert eddig csak összemásolta mások scriptjeit, aztán ha most új pályákat kap akkor valamilyen szinten meg kell tanulnia alifet is csinálni rá, nem csak ökör módjára rádobálni az npcket "oszt jóvan" :)

majd meglátjuk azt az ol 3.0-t de a Lost Alpha-val NEM vetekedhet :D

mate22 írt nekem levelet, hogy miért lett kitiltva. Intő példa ez, ha valakit véglegesen bannolunk, akkor illik neki a levélcímére egy levelet írni, hogy "szia, bannolva vagy, ezt és ezt a szabályzati pontot sértetted meg CTRL+C +V". Nem mondom, hogy szegény, de nem tudta, mi történt és miért nem tud belépni. Ezt persze nem tehetem kötelezővé, mert pluszmunka, de annyira sok embert nem bannolunk végleg, hogy ezt ne ejthetnénk meg. Danke.

hangoztatta , hogy neki nem eredti játéka van , és letöltött magyarítást , és miért dobja ki . ok ezuttal menni fog a levél , egyébként újra fog regisztrálni ? , mert az ip címe az nem fix.

edit1: szereztem pár játék manuált ha kell akármilyen akkor írjatok (van itt a-z ig )

no én délután indulok nyaralni , de nem kell aggódni mert laptop lessz nálam meg net is szal feltudo nézegetni a fórumra alkalomadtán

Ki lett küldve a stalker fansite nevében egy levél:

stalker fansite levél":28s0lgho mondta:
A következő üzenetet a(z) UHSF | United Hungarian S.T.A.L.K.E.R. Forums fórum egyik adminisztrátora küldte. Ha ez az üzenet spam, sértő, vagy egyéb módon nemkívánatos, vedd fel a kapcsolatot a fórum üzemeltetőivel az alábbi címen:

hispan.hun@gmail.com.

Ha szükséges, csatold hozzá ezt a levelet (különösen a levél fejlécét).

Az üzenet a következő:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kedves Fórumtagok !

Elindult a publikus Stalkerfansite beta , mindenkit szeretettel várunk a megújult oldalon , mindenkinekit arra bíztatok ,hogy kommenteljen , és nézegesse az oldalt ha valami hibát talál akkor bátran írjon a következő email címre stalkeransite at gmail dot com . Az oldal elérhetősége is megváltozott , mostantól egy címen leszünk elérhetőek ami a következő: http://stalker.wwgpp.hu/stalker/ ezt jegyezzétek meg .

Egyedül vagyok adminisztrátor a fórumon. Elárulná valaki, ez hogy lehetséges? Valakinek valami ötlete esetleg? Egyáltalán ki is küldte ezt szét?

hispan":1vp3kf8d mondta:
Ki lett küldve a stalker fansite nevében egy levél:

stalker fansite levél":1vp3kf8d mondta:
A következő üzenetet a(z) UHSF | United Hungarian S.T.A.L.K.E.R. Forums fórum egyik adminisztrátora küldte. Ha ez az üzenet spam, sértő, vagy egyéb módon nemkívánatos, vedd fel a kapcsolatot a fórum üzemeltetőivel az alábbi címen:

hispan.hun@gmail.com.

Ha szükséges, csatold hozzá ezt a levelet (különösen a levél fejlécét).

Az üzenet a következő:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kedves Fórumtagok !

Elindult a publikus Stalkerfansite beta , mindenkit szeretettel várunk a megújult oldalon , mindenkinekit arra bíztatok ,hogy kommenteljen , és nézegesse az oldalt ha valami hibát talál akkor bátran írjon a következő email címre stalkeransite at gmail dot com . Az oldal elérhetősége is megváltozott , mostantól egy címen leszünk elérhetőek ami a következő: http://stalker.wwgpp.hu/stalker/ ezt jegyezzétek meg .

Egyedül vagyok adminisztrátor a fórumon. Elárulná valaki, ez hogy lehetséges? Valakinek valami ötlete esetleg? Egyáltalán ki is küldte ezt szét?

Ezt én küldtem , a fejléc az valószínűleg automatikussan került oda , erröl nem tehetek , elméletileg ez csak egy egyszerű körlevél lenne , ami a mod vezérlőpultból met el , természetessen , ahhogy Widra elkészül majd az oldallal , ilyen üzeeteket NEM itt fogunk továbbítani )

Ez csak azért kellemetlen, mert az én saját címemet használja továbbításra, így ha nem megy el a levél vagy valaki válaszol rá, az értesítéseket, satöbbit mind én kapom vissza... úgy 40-et egyszerre... És csomóan félreértésben vannak, hogy a fórum címéről megy a fansite levél...

Gaben, aki tegnap kapott szabálysértő rangot mert dupla regje volt írt egy levelet:

Gaben":3awl803k mondta:
Szia!

Amennyiben az a probléma, hogy hónapok óta nem használtam a fórumot, akkor tudomásul veszem az észrevételt.
De bármi más szabálysértést NEM ÉN KÖVETTEM EL!!!!!!
Ha máshogy nem tudod megoldani törölheted is a reg -met, úgysem használom a fórumot.

Üdv. Gábor

Létezne hogy tényleg nem ő csinálta a Darkmoon nevű profilt hanem valaki más de ugyanaz az IP címük? lol2

http://stalker.hardwired.hu/forum/m...34&t=637&sid=dd95dba97c0bea8ec78ba1bf5c9af18b

én eltudom képzelni , hogy otthon nekik van a más gép is , aztán mondjuk apuka anyuka ,tesó, kutya , macska...

Vissza
Top Alul