Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
utána néztem és több ember profiljába is linkelet az a *** videót , írtam a gs-nél a moderátort keresel topicba , hátha kap vlami jutalalamt , és vagy onan és kiutálják #B
ez a nap legjobb híre :
[20] gabber 9511: emberek!! egy hétig nem leszek mert nyaralok, addig aztán jól viselkedni
lol... multkor poénkodtam az üzenőfalon, erre kaptam pár msg-t hogy ugye csak vicc, és nem lesz lezárva a fórum D
erre nem számítottam, még raktam vigyori fejet is utána... gondolom nem értették a humort. annyi lett volna, hogy ugye hispan mondta hogy nem fogja túlszárnyalni a fórum aktivitás a shoc megjelenését, erre beirtam hogy azé nem, mer lezárjuk D
mind1, nem volt szándékos, majd máskor nem poénkodok.
felesleges szntem, ezeket a mailcimeket csak a reg miatt csinálta... amúgy látszik hiányzik neki a fórum
másik meg... jól elbeszélgetett önmagával, szidja magát, védi magát, beteg ember.
másik: tegnap lementünk este a körösre... jó sokan voltak... el se tudom képzelni mi lesz a napokon, bár most inkább rock-metál irányba mennek, tavaly inkább ház, meg minimál volt. ami fura, hogy mostmár minden udvarba pénzt kell fizetni ha be akarunk menni, viszont nyugodtabb is picit, nem kötnek belé az emberbe (bár belém szerencsére 1x se)
Rendben. Arra vigyázzatok, hogy ha nagyon változó a címe, akkor túl nagy tartományt ne adjatok meg letiltásra, mert adott esetben nagyon sok ember is kint rekedhet emiatt.