Egyéb

most megint új játékot akarnak indítani kb 10 oldalon keresztül ment a vita meg az off :S

eszem megáll ezektől az emberektől. töröltem vosztorikov postját mert ramstein - mother russia videót linkel, ami engem nem zavar, csak közbe irkálják hogy "tuti ez is kamu" "ez tuti magyar csak orosznak tetteti magát".. -> az off-al jelzettek is ilyeneket tolnak, de azokhoz nem nyúltam hozzá

amúgy szntem nem arra kéne hajtani hogy minél több inaktív user legyen, hanem megnyitni a fórumot olvasásra bárki számára, és csak az regezzen aki akar is postolni. így pl lehetne fordítógépet használni a fórumon (mert ha reg-es, akkor 1ik fordító se tud bejönni és egyenlőre a googletranslatornak sem, és a babelfish-nek nincs olyan lehetősége, hogy logint adjon meg az illető bizonyos oldalakhoz), és így több külföldi is jönne, mert góógléval úgy-ahogy elnavigálnának a fórum topicjai között.

egyre jobban ez az érzésem, de persze döntésjogom nincs, tehát csak 1 felvetés részemről.

nem tudom hogy vagytok vele, de az a magyarországos topic a társalgóban kezd kicsit elharapózni :S

próbálom tartani a frontot :D de nem nagyon sikerül.

Megnézem a dolgot.

A regisztrációhoz ragaszkodom. Ha valaki be szeretne jutni, regisztrál. Ha bejelentkezett, akkor a google translator is tudja már fordítani az oldalt.

remélem lecsitul a topic, mert már elég durva volt az utóbbi pár napban :D sokan, pl úgy látom gabber gyerek is most hallott először erről, és hú most lázban van, hogy biztos visszacsatolás meg stb... nem tudom hány évesek ezek, meg mit mennyire fognak fel... mind1.

---

a fordítógépes dolgot kipróbáltam, engem nem enged be, hiába jelentkezek be előtte, és utána kopizok linket fórumból. a google nem kezeli ezen adatokat, csak akkor tud fordítani, ha nem kell login.

node sebaj, nekem jó így is, csak gondoltam több külföldi poster lenne, bár annak sincs sok értelme, mivel ezen a fórumon mindenki magyarul beszél.

azért dúrva volt ami ott ment abban a topicban , én megmondom nagyon rühellem az ilyen hungarista kis csicsákat , mert biztos hogy ez a vosztorikov , is suliba járhat... néha tényleg eldobom az agyamat az ilyenektől , azt javaslom hogy töröljük a topicot.... aztán nem lessz gond , végigolvastam a topic nagyját , hát felmet bennem a pumpa , be is zártam , viszont írtam ha normálisabbak leszenk akkor talán újra kinyit .

és megértem Widrát is tényleg van itt néhány elmebetek , kezdve ezzel vosztorikov , , meg ez monolitkatona lol2 . ,a többiekkel nincs baj , mindeki jó fej de ez a 3 érdekes ember főleg a Gabber , a legtöbb hszében van legalább 1 emotikon (de minek ? ) , kb egész nep ittvan és asszociál meg marhaságokat írogat , szal Vip rangot ne kapjon SOSE .

nincsenek tisztában a dolgokkal. leírom én sem teljesen :D de azért vannak dolgok amiket képes vagyok felfogni.... ezt nehéz elvárni egy 13-15éves gyerektől... én nem is várom el, majd kinövi, ha nem akkor meg nem, de szerintem is nem a uh stalker fórum a megfelelő helye ennek. (biztos kifelejtették a stalker szót :D)

előbb dúrva volt , de megkapták a jutalmat :S

Mindig akkor történik valami amikor nem vagyok itt. lol2
Szerintem gabbert is szép csendben el kéne távolítani a hülyeségeivel együtt és remélhetőleg egy jó ideig nem lenne semmi probléma a fórumon.

szerintem kapjon még egy esélyt , aztán majd megy , de az emotikon áradattól herótom van :D

edit1: mostmár én is hajlok arra hogy ő is kapjon valami jutamat , nem lehetne nekiadni azt a rangot hogy "insane user beware!" :D ?

monolitkatona és vosztrikov bannolásával egyetértek, gabber meg úgy van vele, hogy ha valaki nem kiabál, akkor ő nem meri kinyitni a száját.

nha most gabber azon vitetkozik velem hogy lessz pc-re gow 2 , pedig amit kiderült nem , idén biztos nem , később talán .

Vissza
Top Alul