Egyéb

Valakinek van ötlete, hogy nálam firefoxba miért lassú a stalkerfansite meg a priboi oldal (és még pár másik is, csak ezeket szoktam naponta többször nézni) ? ha nézem a taskmanagerbe, amikor görgetek 70% -ot eszik a prociból, úgy akad, hogy alig birok navigálni.

Semmi bővítmény nincs fenn, csak a shockwave flash legújabb verziója, amivel másoknál szépen megy, csak nálam buzul. Internet explorerbe meg megy simán gond nélkül, de én a ff-et jobb szeretem :S

ötlet?

valami fos lehet :lol: nálam az összes normálisan megy foxi 3.1 beta 2-őt használok meg Opera 9.63-at semmi gáz nincs.

Ja meg az "összeröffenésre" visszatérve, dehogynem! Utazom 4-5 órát odaérrek valamikor mondjuk 10órakor...3ig stalkerozunk meg dumálunk betolunk 1-2 pizzát körbenézünk azt iszunk is egyet a nagy találkozásra, ez tök laza dolog. Én megyek és jól szétcsapom magamat....ez egy kaland lesz a javából :wink:

dezodor: nálam java cucc csinált ilyet, Tibinél ha jól emlékszem szintén java dolog volt, de régi laptopon a flash cuccok csináltak ilyet. Hogy miért, azt nem tudom :S

van fenn java cucc. van java vm meg java runtime 6.0. nemtom mér vannak fennt :D csak mindig reflexből felteszem install után.

A fenti menüben a staff részt külön ki akarom emelni menüpontnak (azonos néven), mert jelenleg a vezetés, a moderátorok meg adminok neve a szabályzat végén van és szerintem sokan az újak közül nincsenek tisztában ezzel a felállással. Ez a funkció a phpBB3-ban benne van alapból, itt most külön meg kell csinálni, ha egyetértetek.

Megváltoztattam némiképp a regisztrációt megelőző oldalt, így:

Image1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kukában találtam, de zártam is.

Pár dolog: ha egy szoba a szemetesbe kerül, akkor automatikusan zárjuk is. És kérlek Titeket moderátorok, ha moderáltok egy szobát vagy HSZ-t (pl. leírjátok, hogy felesleges, kukába teszem, stb...), akkor használjátok a [ mod ] [ /mod ] tagokat, persze szóközö nélkül. Ez ad hangsúlt a dolognak és kiemeli a moderálást is. Köszönöm.

Néminemű változások történtek:

widra átalakítja kicsit a saját oldalát és a továbbiakban nem akar együttműködni az eddigi szinten az UHSF-el. Ezt a döntését tiszteletben tartom. A stalkerfansite topikját - miután widra kiürítette -, töröltem, valamint moderátor sem kíván lenni a továbbiakban - ennek a kérésének is eleget tettem.

Nincs harag, csak a felállás változik.

Nem azt jelenti srácok, hogy teljesen eltűnök én bírom ítt a népet, csak hispánnak is leírtam, hogy a partnerek lépéseket várnak tőlem, s ezért mondtam azt, hogy külön forumot meg mindet kell csinálni, hogy kapjak ezt azt. Ez a lényeg, nem a Murder3 meg a n00b embörök azzal meg lehet birkózni, mint mindenkinek vannak nehezebb napjai, nekem is. De a lényeg az, hogy azért nem akarok mod jogot meg mindet, amiért cserébe nem tudok én sem adni mást.

ja meg persze a metro2033 dolog úgyan úgy megy közösen szal' ez csak a stalkerra vonatkozik.

Ma kaptam vazvaz-tól egy levelet önjelölt moderáció címmel:

Hi!

A S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip) topicban volt néhány - szerintem nem teljesen off topic hsz-em, erre kaptam egy privát üzit a jim67 nevű önjelölt moderátor-rendőrbácsitól:

"Kedves vazvaz én a hlyedben törölném a hsz-eidet és minden képet mert az az orosz oldal eléggé illegális, mellesleg Dezodor jól mondta hogy nem létezik ilyen build , ezek csak eddig nem látott képek valami régi nem is létező build-ból ,egyébként meg totál off amit ideírtál mert ott az alpha beta topic oda lenne érdemes írni ."

Abban a weboldalban és a képekben SEMMI illegális nincs.

Én már nagyon unom őt, mindenhol rendreutasít mindenkit - ti még nem? Vagy esetleg adjatok neki moderációs jogokat, talán szeretne moderátor lenni.

:?:

ja igen mer offolt a vazvaz csávó. belinkelt képeket 1 oldalról, ami igen is warezes, mivel a clear sky-tól kezdve minden letölthető onnét.

most volt 1 kis gubanc, 1ik arc nyitott 1 topicot, egy buildről, és postolt képeket, de 1biztos, sose fogja feltölteni, szal ez ilyen nyálcsorgatás volt csak.

Mivel ezt a topicot csak moderátorok látják, elmondom sutyiba, hogy nekem is megvan az a bild, szal létezik, de erről nem mehet ki infó sehova. páran kaptuk meg, és nda-val, az-az non disclosure agreement-tel, szal ha bármi infó esetleg a béta kikerülne, akkor bajunk lenne belőle. A csávó szerintem elég felelőltlen volt, mint később mondta, csak azért csinálta, hogy 1 másik gyanús arc hátha kitejel, mert állítólag annak is van valami cucca, de kiderült hogy nincs. Mind1, nem jött össze, viszont sajnálom azt a sok embert aki most ott sír a topicban. :S

Mind1, erről nem hallottunk semmit, ok? :)

Vissza
Top Alul