Egyéb

Tibi":3maizyl0 mondta:
Írtam az extrásoknak hogy ki lett javítva a probléma, remélem egy jó ideig nem lesz semmi bajuk velünk. Egy ilyen autoindex scriptet meg megpróbálok berakni a tárhelyemhez, nehogy azt is leblokkolják :) .

simán listázz mindent s ha paráznak akkor mondd azt, hogy admin férhet hozzá csak, mert htaccess-el lehet az autoindex-et használni s a chernon is sok olyan van, ami tiltva van , vagyis a jóemberek nem látják deo aktfotó sorozatát :D

aktuális fotó sorozatom? :D

nah az van, hogy eszembe jutott 1 beteg ötlet. mindig olvasom az üzenőfalon, hogy "ez nem volt szép" "ezt töröltük" stb. de engem megöl a kíváncsiság, hogy mégis mi történt... Szóval lehetne itt az admin és mod topicban nyitni 1 új szobát? és ha valaki töröl az üzenőfalról, először bemásolja hogy mit fog törölni :D
én is szoktam néha törölni, de azok nem ilyen jellegűek, csak ha vki 5x beírja ugyanazt, arról meg felesleges mentést készíteni, de pl a mai dolog is érdekelt volna :)

Remélem mindenki jól érzi magát, és ünnepel 2000rel :)

ki mivel lepte meg magát illetve lepték meg karácsony alkalmából? :)

én részemről kaptam 1 telefont, a régi nokia 6600-t lecserélte bátyám egy N73-ra. teljesen jó biznisz volt, új telefon, szép és okos is.

szüleimtől kaptam egy benq (e2200hd) 22'es lcd fullhd monitort (16/9-es)
magam pedig megleptem egy új hangkártyával mert az alaplapi eléggi gyám volt már :)

Egy kis ez+az:
1...kezd a forum kibaszot buzi idegesítő csicskákkal telelenni, akik folyamatosan csak felbasszák az agyamat, a hülye és idegesítő balfarok kérdéseikkel...
2...folyamatosan leszólnak, fikáznak mindent.
3...kikúrni a jóltelibevágott retkes anyjukba ezeket a seljteket, s valami záradékot varázsolni a rules ba, hogy az ilyenek távol is tudjanak maradni. valami IQ teszt vagy nem tudom

ps. lehet a mostani HSZ-m alapján nekem is kellene egy ilyet kitölteni, de a kurva anyjukat az ilyen buziknak.

Eljött bizony az idő, mikor megjelentek az ilyenek is... Murder3-tól például minden nap szívrohamot kapok + agyvérzést. De hát mégis hogy tegyem ki? Milyen alapon? Jó, persze, felcseszi az agyam azzal, hogy nem tud magyarul és nem is képes gondolkodni, de erre fel mégsem lehet kitenni...

Amit Murder3 csinál az már tiszta dedó. Gondolok én itt pl. a torrentes meg warez problémáira... már lassan egy hónapja próbál minden sz@rba belekötni. :roll:

bele is köt...meg leszólnak minden dolgot. legközelebb pofázik széjjel warnoljuk vagy valami

Rendben.

Gondoltam írok neki egy levelet, hogy ezt fejezze be, de rájöttem, hogy nem értené, hogy mi is a baj és abba is belekötne. szóval marad akkor a warn... (első lépésnek persze)

Ha meglátja hogy warnt kapott érte hátha abbahagyja vagy besértődik és elmegy innen. Amúgy a szabályzat C.1. pontja tökéletes indoklás lenne a warn mellé.

Az van, hogy jim67-el beszéltük, és lenne a tavaszi szünetben egy péntek - szombati összeröffenés. Uhsf-ről csak a crew tagok, meg mivel jim szegedi ő is jönne. Nálunk lehet aludni mer van 2 üres szoba kb, szal azzal nincs gond, de ha pyura is jön, vagyis ha Szegeden lesz akkor, akkor meg még jobb a helyzet :D

Eddig úgy tudom jönne: jim, widra.

Hispan, Pyura és Tibi? ti jönnétek? :)

A program: mivel nem mindenki szereti a nyálgép diszkókat, és Szegeden csak az van, így lakáson ivás, meg kocsma, meg stalker. Mutatnék 1-2 érdekességet, meg a munkánk is (pályák stb) Nem valami tartalmas, de hirtelen felindulásból született az öltet :D

Ivááss,stalker, egy kis HS meg Techno és a mammerok beszarnak a lakóházban.. :lol: Szerintem egész tartalmas. :roll:

techno az van dögivel csak hangcucc béna (régi hiffer hangszóró) meg felettünk rendőr lakik, nem merek hangos lenni :D

Engem érdekelne csak még nem vagyok benne biztos hogy el is jutok odáig (lehet hogy Szeged és Dél-Franciao. közül kell majd választanom :D ). De március környékén már fogom tudni hogy akkor hova.

Vissza
Top Alul