Egyéb

nem váltotta be a játék a reményeket, én alig játszottam vele még meg sem rendeltem...

Én most mondtam vissza az előrendelést mert vszeg RAM-ot kell vennem, rosszabb esetben még alaplapot is (nem így terveztem), szal ezt most átcsoportosítom...

Rekordkísérletről már csak azért sem lehetett szó, mert nem volt 1 konkrét kiadási dátum :( Így nehéz egyetlen napra vagy napokra összpontosítani a forgalmat...

én bicaj építés miatt nem akarok ilyen pécés dolgokba pénzt öli vagyis akarok de választanom kellett :lol:

Engem meg ránt a proci... Azt hittem megúszom csak annak a cseréjével de hát ezek szerint legalább egy dolgot muszáj lesz még vennem... :S

sztnem amint megjön a magyar verzió, többen jönnek majd, bár vhogy nem is baj hogy nem jött megint 200 noob. a megszokott társaság van, plusz 1-2 új arc. ez már egy ilyen kemény magú közösség :D

apropau:

hogy lehetne a fórumomon megcsinálni, hogy az új hsz-ek ne a végén legyenek, hanem úgy mint itt, ha rákattintok a topicra, akkor az újjal kezdi, és a régi a végén van.

Ott a pont.

Illetve itt van egy egyszerűbb módszer, ezzel a felhasználó viszont nem választhat, hanem kötelezően a legújabbak mennek előre:

Módszer":15jytlrn mondta:
1. Megnyitod a viewtopic.php-t
2. Megkeresed a következo részletet (kb. 370. sor)

Code:
$post_order = 'asc'; 
$post_time_order = 'ASC';

3. Átírod erre:

Code:
$post_order = 'desc'; $post_time_order = 'DESC';

4. Megkeresed ezt:

Code:
$start = floor(($forum_topic_data['prev_posts'] - 1) / intval($board_config['posts_per_page'])) * intval($board_config['posts_per_page']);

4. Átírod erre:

Code:
$start = floor(($forum_topic_data['topic_replies'] + 1 - $forum_topic_data['prev_posts']) / intval($board_config['posts_per_page'])) * intval($board_config['posts_per_page']);

5. Elmented a fájlt és feltöltöd

köszi mindent. most meg is próbálom :D

EDIT: műxik :) most meg mindenki idézgeti az első postokat a topicokban hogy nemértik mivan .DD pedig beirtam hogy inverted. nah majd rájönnek :D

Neten én sem találtam, az a fura, de én az ilyen hasznosságokat le szoktam menteni :) Egyszer már csinálok egy módosított phpBB2 telepítőt mert van egy csomó módosítás amit mindig telepítés után kell elvégeznem egyenként... Kár, hogy lassan kimegy a divatból a 2-es verzió :)

Amúgy jó kis rendszer az, metro2033-on teszt jelleggel az fut és leszámítva azt, hogy néha tetülassú, csomó értelmes dolog van benne. Csak hát nemigen testreszabható mert kevés a MOD/kinézet egyelőre...

No comment :)

2043-fail-camera.jpg

[mod=hispan]teszt[/mod]

[mod]Próba moderátori szerkesztés

Ez egy döntés
Ez meg az oka
Ez meg egy harmadik sor
A többit már úgysem olvassa el
Itt káromkodik már...[/mod]

[mod]a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c a b c [/mod]

[mod]Próba moderátori szerkesztés[/mod]

hamarosan lesz moderátori figyelmeztetés doboz, ha működik, akkor mindenki kap majd levelet. egyelőre nem megy :(

Azért van hogy meglássa a láma mert eddig sztem sokan észre sem vették.

Le fogom írni, hogyan megy a dolog, mert eddig csak a [ mod ] [/ mod ] rendszer működik, a gombbal beszúrható [mod="xy"] [/mod] nem, pedig az jobb, mert automatikusan kiírja, ki warnolt.

Vissza
Top Alul