Egyéb

Más amikor staff megy meg más, amikor fan-club. Előbbit szinte kötelező fogadniuk, utóbbira rá sem fognak bagózni.

Pár embert mondjuk lehet, hogy fogadnának, ha úgy állítanánk be a dolgot, hogy mi képviseljük Magyarországot :D
De gyereknapot, sok résztvevővel,nekik sem üzlet szervezni :DDD

ol.de-ről is csak 8-an mentek, a staff... mi is vagyunk annyian, és ja végülis ez Magyarországon a hivatalos community, németbe meg az ol.de ...szal 1 próbát megérne. ők is csak 1 fansite végülis :) szólunk a gémsztáros arcoknak, akik jóban vannak még oleggel aztán csuhajjkész.

Csak úgy mellékesen: a beérkező és kimenő privátok számát 300-ról 600-ra emeltem, a flood időköz 30 mp lett (10 volt). Illetve arra, hogy miért nem lehet az adabázist kimenteni, továbbra sem válaszolnak a hardwired-nél :( Szolgálati közleményünket hallották.

10344252541211478810.gif

:lol: :lol: :lol:

Már a második HSz-t kapja, eddig a szabályzat 3 pontját hágta át, kettőt azután, hogy először kértem meg a szabályzat elolvasására. Most mégegyszer nyomatékkal megkértem, de olyan, mintha a falnak beszélnék...

A téma felőlem maradhat, ha Titeket nem zavar.

Ahogy mondtam: ha nem zavar. Ha zavar, becsukod és az utolsó hsz-ben adsz egy linket, pár hét után meg töröld. De belátásod szerint.

Tippek-trükkök a tippek-trükkök kibeszéléséért van, van a Küldetések topik a normál userek miatt, a Segítség elakadtam pedig a lámák miatt :twisted:
Ha megnyugtat: Küldetések topik alatt le lehet írni ki hogy oldotta meg / élménybeszámoló; a másik meg a sírós topik :DDD
taps1
:R

nah a fenébe is... eltünt a chernobyl.extra.hu :S se ftp-re nem enged fel, se az oldal nem jön be... mi a fene lehet :S volt fenn pár fontos dolgom, remélem nem törölték mer patália lesz. mér törölték volna? volt fenn kb 300 mega kép, meg stalker modjaim, meg pár zeném amit kiadóknak linkeltem :S

Írtam nekik, ez jött vissza:

Kedves Felhasználónk!

A regisztrációkat azért blokkoltuk, mert csupán fájl tárolásra
használják webtárhely helyett. Ezzel szabályzatunk 6-os pontját
sértették meg. Az oldalaknak nem volt kezdo~lapja.

A blokkolásról/törlésro~l nem küldünk figyelmeztetést,
ezt a felhasználói nyilatkozatban olvashatta a Szabályzatunk után.

Az eredeti állapot ideiglenesen visszaállítjuk, amíg leszedik
anyagaikat, vagy készítenek nekik egy oldalt, és linkelik o~ket.

Amint elkészültek a változtatásokkal, jelezzenek vissza nekünk.
Amennyiben nem változtatatnak webtárhely használatán oldalaikat ismét
blokkoljuk, és ido~vel eltávolítjuk anyagaikat.

Üdvözlettel:
Extra Support Team

Még jó, hogy a chernobyl-nak és a stalker-fan-nak is van kezdőlap beállítva...

X E [20] Gergo28: Tibi, meg mindenkinek : www.stalker-online.extra.hu
X E [20] Gergo28: csak még készül de aki tud az regeljen fel és segitse az oldalt a fejlödésben:)

most olvastam üzenőfalon... 1 újabb oldal? minek? :D most ugyanazt akarja feltenni oda is ami már itt megvan? nem értem :S

Vissza
Top Alul