Nincs mit, igazából csak ráböktem valamire ubuntu repóból
de amúgy inkscape+gimp kombót használok és egész jól használhatóak, legutóbb egy deprez műszer skáláját kellet megrajzolni és minimális szenvedéssel sikerült, bár legtöbbször azért lekvár címke és ahhoz hasonló komplexitású dolgokat szoktam csinálni szóval nagy tapasztalatom nincs benne
amúgy kb CorelDraw 8 + kiherélt AutoCAD összegyúrva bár utóbbiakat kb 10 éve használtam utoljára szóval lehet többet is tud
ami még jó és ingyenes - bár teljesen más kategória - az a Blender amihez vannak jó kis renderelő motorok amivel ilyen képeket lehet csinálni, bár ez inkább maya-nak alternatíva
zsilin: nincs mit de azt elfelejtettem írni hogy ha több géped van akkor futtasd le a rootkit eltávolítót azokon is, nem nagyon találtam róla infót hogy hogyan terjed csak azt írták hogy egy alhálózaton lévő vindózokra is át tud terjedni (itt ugyan nem tesznek említést róla viszont valahol olvastam de nem jut eszembe hol
) valamint ha a routeren default user-password van akkor abba is belekontárkodik és ott is átállítja a dns-t, de ha a gugli a rootkit eltávolító után már nem figyelmeztet akkor a routertbe nem piszkált bele
ami még jó és ingyenes - bár teljesen más kategória - az a Blender amihez vannak jó kis renderelő motorok amivel ilyen képeket lehet csinálni, bár ez inkább maya-nak alternatíva
zsilin: nincs mit de azt elfelejtettem írni hogy ha több géped van akkor futtasd le a rootkit eltávolítót azokon is, nem nagyon találtam róla infót hogy hogyan terjed csak azt írták hogy egy alhálózaton lévő vindózokra is át tud terjedni (itt ugyan nem tesznek említést róla viszont valahol olvastam de nem jut eszembe hol