Egyéb szoftverek

lenne itt még valami , netbookra feltetem ezt ez elbaxott daemon toolst namost , olyan mértékben lelassítja a gépet , hogy az dúrva , vissza is álítottam a rendszert . kéne vlami cdkép kezelő progi (mert pár progit , csak úgy tudok átthozni ha megírom előtte iso-ban majd pednrive-on ) , de alcholo 120 % meg nem kell , olyat mondjatok amin ingyenes , nem telepít 256 eszköztárát és a gépet sem lassíjja :D

edit: ez is megvan a dolog neve magic disc , és dvd-t is lehet vele írni és ingyenes

hispan":38afm2gb mondta:
A daemon titka, hogy csak a kötelező összetevőket kell telepíteni, akkor nem lassít.

ha ezt nem mondod hülyén halok , meg a daemon egy nagy rakás xar , és én sem szoktam ilyen toolbart meg kereső izét feltenni , azt sem értem miért indítja újra a gépet , mikor a magic disk , fel anniy helyet sem foglal de tudása sokkal nagyobb , eddig jól működik .

hát a power iso is jó féle program nekem bejön ha nem regelteted be akkor sincs gond mert a virtuális meghajtókat ugyn úgy tudod kezelni írni is ugan úgy lehet vele csak képfálokat 300mb ig engedélyezi kivéve a .daa kiterjesztésű képfáljt az korlátlan :D

igen ezt tudom , de ezt külön kelett letölteni , a power isot töröltem is a fenébe , a magic disk magában bőven elég , és isot is lehet vele írni , megkötés nélkül legalábbis írtam tegnap vele egy 500mb-s xart , amit se a nero se más cég csodaprogramja nem tudott áttírni isoba...

Miről beszélünk? Win7 alatt daemon sosem kért újraindítást. Csak emulál, de azt nagyon. Na mindegy, kinek a pap, kinek a papné.

az a probléma , hogy mindig xp-ről van szó ,de nekem is tetszett , régen tényleg jó volt , de a legutóbbi verzió ócsak lett , de mindig van jobb megoldás .

Nero csomagban van egy waveeditor nevű alkalmazás, az tud ilyet. Hasznos kis progi. (Fel tudod tenni úgy a nero-t, hogy csak a burning rom, meg a wave editor megy fel).

Az alaplahoz járó CD-n van egy Asus EPU nevű programocska, ami elvileg 4-10%-os energiafogyasztás csökkenést képes előidézni. Ez tényleg működik vagy csak mese habbal? Gondolom valamennyire a teljesítmény is csökken ha be van kapcsolva.

a processzprban kapcsol ki valmit , ilyen programom nekem is van dynamic energy saver , és ha bekapcsolod akkor a teljesítmény valóban csökken , de nem is , mert ott lehet még játszani ezzel azzal és nem érzékeled , hogy lasabb lenne a dolog.

gigabyte-des-2.jpg

Én a Cool & Quiet programot használom,3000-ről 1000-re viszi le a procit,míg nincs terhelés,

Felraktam a SUPER nevű konvertálóprogramot, de nem tudom elindítani, hiába kattintgatok az ikonjára. Feladatkezelőben (nálam a processxp) megnéztem, felvillan az ikonja a futó programok között aztán el is tűnik. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a probléma és hogyan tudnám elindítani? A legfrissebb verziót telepítettem, próbáltam már régebbi verziókkal is de azok se indultak el (se Windows 7-en, se XP-n).

Most probáltam ki a mobilinternetemmel a youtube-t megnézni, csak kép van hang nincs. Kell valami külön
lejátszó vagy progi? Tudja valaki?

flash palyer nem ártana , de ha kép van akkor , flash is van , nemlehet , hogy a videónak nem volt hangja ? . Egyébként milyen neted van ? Arra vigyázz , hogy nem nagyon szeretik ha youtube-ot nézel.l

Most elõsször próbáltam mobilinternettel, flashplayer van, több videót is kipróbáltam, szóval kellett
volna hangnak lennie. A microsoft silver lejátszójával van kép és hang amikor az rtl klub média tárából
próbáltam valamit megnézni, de pl. az indavideot szintén hang nélkükl adja. Ja, és letölteni se
enged a youtube-ról, pedig a februári keretem 34 %-ánál tartok.

nálam netbookon tökéletessen működik a dolog , pannonos netem van 1gb-és eddig probléma nem volt vele , igaz a pár videó szaggatott ,de kibírtam..

Vissza
Top Alul