Egyéb szoftverek

na szedtem már ATI catalyst-ot is display driverrel együtt fel is rakta és fut is de ha megakarom nézni a control centert rákattintok semmit se csinál bárhonnan nyitnám meg nem akar megnyitódni viszont driver műxik mert indulnak a game-k
nem tudja valaki mit tegyek hogy meg tudjam nyitni
677929113N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(legújabb 9.10-es verzió és magyar nyelvű)

hát jha ha nem eredeti magyar win7-ed van akkor az tényleg rossz , havernme bírt magával , és letölött egy magyar verziót feltette , hát ennél még a vista is jobb , volt , tegnap megvette és hát volt külömbség a 2 között :)

a talcanak a jobb sarkanal nezd meg es 2szer kattolj ra. nekem legalabbis ugy meg nyitja, ha jobb egerrel nem szeretne. 11 beta van fent a catalistbol. win7 meg build 7100 majd kovetkezo honapba veszek talan egy dobozost

a svéd nagyon elvan engedve pénzügyileg :D

igen kérlekszépen a beta az ami ingyen használható 2010 márciusáig asszem , a többi már rég illegális .

ja tényleg :oops:
na mondjuk egyszer lehet , hogy megveszem majd akkor ha lesz hozzá sp1 az kb 1 év

most is megéri az az árát , és javítások nélkül is működik , és valóban jobb mint az xp vagy az elcseszett vista :twisted:

ja csak most nincs annyi pénzem na meg billentyűzet+egeret akarok venni
és ha megveszem akkor a tisztaszoftver-eset veszem meg

nem is felsőoktatásban tanulsz , te kics csíter :D

szerintem akárki tud szerezni így ha akar , csakhát van olyan aki nem szereti ha ugyanazt a kulcsot még 250.000 használják :)

hat mondjuk h elvagyok eresztve. az allam havi 1000 koronat hozzam vag mint tanszer kolcseg. amit arra ad h tanszert vegyek belole(ceruza,toll,iesmi). aki tud szamolni vagy meg tudja nezni h mennyi az arfolyam az rajon h vmennyi.

az előbb általam említett hiba megszűnt mert telepítettem egy frissítést
csak remélem nem butította le magát az év eleji verzióra :D
hoppá ez most 9.10-ből valami tavaszi ccc-t csinált xd

lenyitod a graphics fület és rámész az Information Center és ott van kiírva természetesen ezen belül is két fül van de a softwer leírás jön be elsőnek és oda lesz kiírva a rögtön a második sorban h Catalyst Version 9.10

Vissza
Top Alul