Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
na szedtem már ATI catalyst-ot is display driverrel együtt fel is rakta és fut is de ha megakarom nézni a control centert rákattintok semmit se csinál bárhonnan nyitnám meg nem akar megnyitódni viszont driver műxik mert indulnak a game-k
nem tudja valaki mit tegyek hogy meg tudjam nyitni
hát jha ha nem eredeti magyar win7-ed van akkor az tényleg rossz , havernme bírt magával , és letölött egy magyar verziót feltette , hát ennél még a vista is jobb , volt , tegnap megvette és hát volt külömbség a 2 között
a talcanak a jobb sarkanal nezd meg es 2szer kattolj ra. nekem legalabbis ugy meg nyitja, ha jobb egerrel nem szeretne. 11 beta van fent a catalistbol. win7 meg build 7100 majd kovetkezo honapba veszek talan egy dobozost
hat mondjuk h elvagyok eresztve. az allam havi 1000 koronat hozzam vag mint tanszer kolcseg. amit arra ad h tanszert vegyek belole(ceruza,toll,iesmi). aki tud szamolni vagy meg tudja nezni h mennyi az arfolyam az rajon h vmennyi.
az előbb általam említett hiba megszűnt mert telepítettem egy frissítést
csak remélem nem butította le magát az év eleji verzióra
hoppá ez most 9.10-ből valami tavaszi ccc-t csinált xd
lenyitod a graphics fület és rámész az Information Center és ott van kiírva természetesen ezen belül is két fül van de a softwer leírás jön be elsőnek és oda lesz kiírva a rögtön a második sorban h Catalyst Version 9.10