Egyéb szoftverek

hát ember legyen a talpán aki kitud bizonyosodni az ati driverjein :lol:

na felraktam megint a 9.10-es frissítést semmit nem változott de jó ez így...

elmeletileg kilehet olvasni az illesztocsomag verziobol h hanyas catalist van fent. nehanyan ismerik asszem van egy tablazat. majd ha megtalalom akkor belinkelem

na direcX 11.0
1217626717N_vtelen1_www.kepfeltoltes.hu_.png

beírod a futtatásba , hogy dxdiga és ott is megtudod nézni :wink:

Jim67":2m61p39c mondta:
hát ember legyen a talpán aki kitud bizonyosodni az ati driverjein :lol:

ha megnézed az nVidia verziószámos dobozát, kb az is ugyanilyen kaotikus :D Sőt, mióta a vista frissítheti ezeket a drivereket is, a kezelőfelület változása nélkül tud egy szempillantás alatt verziószámot váltani maga a driver, ami elég vicces.

én ezt arra értettem , hogy fos , meg nem működik jól , de valóban a számozás , vicces , xp-n ilyen probléma nincséshá
t halottam hogy a fallout 3 win7-en nem teljesít valami jó , vista meg nem kell ,
marad az xp még egy kis ideig :D

nah majd megnézem h h teljesít a fallout 3 nem hiszem el h nem teljesít jól fel is rakom :D

win7-en bajok vannak , sok ember azt mondja .

Abból kiindulva, hogy ugyanaz a mag, mint vistaban, de még a driverek is ugyanazok... nem tudom... nem próbáltam, de nehezen hiszem.

nekem jól teljsít a fallout 3 win 7 alatt úgy muszikál mint gyíkszpén vagy még kicsivel jobban is

akkor ezeknek a feltételezéseknek nincs alapja :D

sztem. az attól függ h kinek milyen gépe van és h milyen verzió van fönt nekme ultimate 64 bites és azon jól műkszik .

valaki nemtudja , hogy kell működésre bírni ezt a elbaxott games 4 live klienst (ugyanis megvásárolnák pár fallout 3 dlc-t és ez csak ezen keresztül lehetséges :o )

edit:. itthon még mindig nem érhető el a g4l , szóval várok még kijön dobozos verzióban....

Jim67":298yra1k mondta:
valaki nemtudja , hogy kell működésre bírni ezt a elbaxott games 4 live klienst (ugyanis megvásárolnák pár fallout 3 dlc-t és ez csak ezen keresztül lehetséges :o )

edit:. itthon még mindig nem érhető el a g4l , szóval várok még kijön dobozos verzióban....

Csinálsz egy angol című e-mailt. Arra beregisztrálod, vagy bejelentkezel a gfw-n, éés hawaii. Már ha ez így megy. (Xboxon is így live-zek, hogy egy random angol címet megadtam, és erre regisztráltam rá az xboxon a gamertag-emet. Mivel nincs Mo-n Xbox live se. Ennyi! :wink: )
Remélem tudtam segíteni.

Szerk.: Most nézem, már egy hete feladtad a kérdést! :lol: Attól függetlenül itt hagyom az üzenetet, hátha még aktuális!

igen , gears of warban , és egyébb játékokban működik , de magát a klienst , azt trükközgetés árán lehet elindítani , áttirni a regiszteriben ezt azt , meg megváltoztatni a nyelvterületet . Szóval hagyom a fenébe , az arcsik nem érdekelnek , viszont a dlc-et angol ismerőstől beszereztem , hibát követtem el , mert , ez nem legaláis de működik , a magyar verzióhoz viszont kínkeserves a működésrebírása , legalább tudnod kell egy tucat konzolparancsot is , most működik , szóval nem szólok egy rossz szót sem.

Azt , hogy lehet kivitelezni , hogy outlook express-ben , az üzeneteket , ne töltse le a server-ről hanem csak másolja (netbookon használom ) , ugyanis ha itt letölti akkor asztali gépen már nem lesz meg és hát némelyik mail jobb ha ott is megvan , vagy ezt fent a leveleő szerveren kell beállítani , van itt freemail , gmail , citromail , meg invitel is . any idea ?

edit: vicces de be lehet állítani , hogy maradjon másolat , meglátjuk , hogy mi lesz ,de remélem beválik :d

Vissza
Top Alul