Egyéb szoftverek

Blackacehun":n095rlhb mondta:
Csak a commander daraboló rutinja ha másik gépen akarod fűzni a fájlokat akkor hibát jelet és lehetetlen a fűzés valamiért sajnos.

Ilyennel még nem találkoztam...
napi gyakorlat a fájlok darabolása, kiírása lemezre, majd másik gépen újraépítése...

nézzétek meg a legujjabb google earth-et (asszem márc 24 mert elég sok érdekesség van benne ) pl: chernobyl címszó alatt kerestem hozzá kiegészítőt és találtam: pl: erőműmodelt meg pripjat hotel modelllet meg város tábláját..... meg 1 olyan képet ami megmutatta hogy mekkora volt a fertőzés mértéke és rá van montázsolva az a kép is amit a robbanás után látott (asszem 10 percel ) egy amerikai kéműhold :)

Apró gond: Alcohol 120 (1.9.7 6221, de más verziók is) elvileg létrehozzák a virtuális meghajtót (bekerül az eszközkezelőbe), de sem magában az Alcoholban, sem a sajátgépben nem látszik... Alcoholnak minden engedélye megvan piszkálni a rendszerben, szóval nem értem az egészet... Ötletek?

ha vista-n próbálod akkor rakd újra aztán vagy működik vagy nem (havernál is voltak gondok és ez segített (vista-n ) egyébként meg ha xp-d van akkor is vagy újrateszed a progit... vagy letöltöd megint máshonnan és azt teszed fel és működni fog .

Ó már próbáltam... próbáltam úgy is, hogy nem piszkálom, csak trialon hagyom... semmi...

Telepíteni akarom az All Seeing Eye-t és közben feljön egy olyan ablak, hogy válasszam ki a letöltési helyet (Select download location) Europe vagy North America lehetőségekkel. Bármire kattintok, utána mindig azt történik hogy elkezdene valami letöltő szerverhez csatlakozni és nem sikerül neki hanem Server down - Couldn't establish connection to sever. Try again later. Utána meg Restart Installer to try again. Egyszerűen nem lehet feltelepíteni, már vagy 3-4 napja próbálom két forrásból is letöltöttem de semmi :( . Valakinek van ötlete?

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de elvileg az ASE-t már nem fejlesztik, jóllehet egy csomó verziója még működik. Nekem egy ilyen ezer éves letöltő van, azzal mindig sikerül feltenni (mondjuk trial, de az kit érdekel). Szóval esetle gkorábbi verziókkal érdemes próbálkozni (DC-n van csomó) vagy ha nem találsz semmit, akkor átküldöm az enyémet.

Nah szóval: nem sikerült találni olyan verziót amit fel tudnék telepíteni, de közben találtam egy másik programot, a neve HLSW.

hlsw_0180613.jpg

Teljesen ingyenes, csak regisztrálni kell hozzá. Hasonló az XFire-höz, annyi, hogy ez nem tud keresni, ezen kívül viszont sokkal jobb, mint az ASE vagy az XFire. A keresést meg majd lebonyolítom a game-monitoron :) .

No akkor ezt beszerzem.

Amúgy nekem 1 gondom volt az ASE-val: mikor várok arra, hogy bejussak egy szerverre (amire járok, rend szerint tele van), akkor ha van üresedés és az ASE kapcsolódik, el kell indítania a játékot, így előttem valaki bejut, aki már eleve a játékból kapcsolódik. Ezért szoktam inkább a már elindított játékból kapcsolódni és szinte mindig meg is előzőm az öcsém, aki ASE-val konnektál. De hát ez részletkérdés :D

emberek most télleg megjelent a firefox 3 vagy ez csak valami beta ?

Most tettem fel. Minden ikon 5x akkora lett. Elég nyomorék ahogy kinéz :? teszem vissza a 2-t...

Volna itt egy probléma: 720p-s HD videók is, de az 1080-asok mindig szaggatnak a gépen. Tudom tudom kodek gond, mert ugye a géppel nem lehet gond, mentek már ezen cifrább videók is, szóval a kérdésem az lenne, van-e a Core féle HD kodeken kívül valakinek valami javaslata HD videókhoz (előbbi sajnos fizetős lett és gyanítom, talán az újabb HD-knak az a baja, hogy egy majd 1,5 éves - ingyenes - verziót használok)?

(a probléma természetesen mindenféle lejátszóban BS-től WMP-n keresztül VLC-ig fennáll, a kérdéses videók más gépen - sokkal gyengébb gépeken is, mint ez - mennek kiválóan; ja és elvileg a 8800-as hardweresen támogatja a HD-t, csak nem tudom, ez miben is merül(ne) ki)

Vissza
Top Alul