Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
hát barátom ezt buktad , mer 1.3-as patch , utána 1.4 , aztán 1.4-1.5 patch , 1.6 , 1.6-1.7 patch . és így működnie kell , meg mulithoz punkbuster is kell , meg eredeti játék , legfőképpen
a játéknak elkéne indulnia , akkor is , habár olyan emélkeime vannka , hogy tört verziónál a multi nem müxik csak a single . de 5000 pézt szerintem megér a játék , főleg a multi miatt .
úú de bátor vagy ezért itt bann szokott járni bár lehet ezért most nem kapsz mert másról van szó. Am anniyt csinálj hogy rakd fel sorban a patcheket 1.5ig
Utána ha jól emlékszem már nem kell rfigyelni.
Abban kérnék segítséget hogy STEAM-en megvettem a Frontline: Fuel of Wars-t. Nagynehezen feltelepült ( nagyon lassú volt a STEAM ), majd amikor indítanám hibaüzenettel leállt. A részleteknél ezt írta " Appname: ffow.exe AppVer: számok ModName: kernel32.dll ModVer: számok Offset: számok! A segítséget előre is köszönöm!
Így van a játék teljesen legális mivel STEAM-es! A hétvégén vettem 75%-al le volt árazva! Ha a megoldás warez akkor lehet hogy nem érdekel, nem szeretném elveszteni a STEAM-es accountomat! Bár szerintem a Windownak nem tetszik valami!