Egyéb játékok topikja

hát barátom ezt buktad , mer 1.3-as patch , utána 1.4 , aztán 1.4-1.5 patch , 1.6 , 1.6-1.7 patch . és így működnie kell , meg mulithoz punkbuster is kell , meg eredeti játék , legfőképpen :D

http://www.pcdome.hu/letoltes/3353/call ... warfare_pc

(itt megtalálod a patcheket és megfelelő sebességgel fognak jönni . )

az ofp:dragon rising milyen gém ?

a játéknak elkéne indulnia , akkor is , habár olyan emélkeime vannka , hogy tört verziónál a multi nem müxik csak a single . de 5000 pézt szerintem megér a játék , főleg a multi miatt .

úú de bátor vagy ezért itt bann szokott járni:D bár lehet ezért most nem kapsz mert másról van szó. Am anniyt csinálj hogy rakd fel sorban a patcheket 1.5ig
Utána ha jól emlékszem már nem kell rfigyelni.

1.7-ig , az a legfrisebb :) , akár eredeti akár nem .

Abban kérnék segítséget hogy STEAM-en megvettem a Frontline: Fuel of Wars-t. Nagynehezen feltelepült ( nagyon lassú volt a STEAM ), majd amikor indítanám hibaüzenettel leállt. A részleteknél ezt írta " Appname: ffow.exe AppVer: számok ModName: kernel32.dll ModVer: számok Offset: számok! A segítséget előre is köszönöm!

milyen warez , ha megvette steam-en akkor az miért lenne illegális ? , írd le a megoldást aztán legfeljebb majd törlöm

Így van a játék teljesen legális mivel STEAM-es! A hétvégén vettem 75%-al le volt árazva! Ha a megoldás warez akkor lehet hogy nem érdekel, nem szeretném elveszteni a STEAM-es accountomat! Bár szerintem a Windownak nem tetszik valami!

Ok, ok! Máskor volt nekem egy játékom, és dll problémáim voltak vele, és szépen felmentem erre az oldalra:

www.dll-files.com

Itt megkerestem a cuccomat, én csiribú-csiribá indult az játék. Te beírod a keresőbe, hogy kernel32, letöltöd, és bemásolod. Ha nem jó, akkor passz!

Vissza
Top Alul