Egyéb játékok topikja

Hannibal King":g2rjfj50 mondta:
az utolso rpg amit jatszottam az az assassins creed, de azt nagyon elveztem irgalmatlan nagyot alkottak a keszitoi, ez a jatek gyonyoru, szebbnel szebb tajak+ "akciodus" kornyezet,+ mozgas+ harc ahogy ezek meg voltak oldva hat az valami hihetetlen + jo volt a sztori is habar nem teljessen ertettem (voltak homalyos pontok hogy mi miert tortent).

Az nem rpg.

Jól mondod Murder3 inkább azt mondanám ogy akció tps , nekem nem jött be .

Nekem bejött főleg nekem kifejezetten tetszik hogy lényegében egy középkori freerun játéknak is elmenne meg hát én a Pop sorozatot is szeretem csak 1 bajom van vele hogy túl lineáris főleg amikor mindig a főcélpontot kell megölni ugyan az minden hol.

Hát inkább maradnának a középkorba. pl lehetne Európába

Hát a története nekem nem tetszett nem tudom nekem az jön le ebből hogy az ubisoft próbált egyedi történettel előállni de túlzásba vitték sztem.

IGEN Tibérium én is meg pár haver is iszonyuan vártuk hát akkor sajna az Ea csinálta meg a k@ka-t lövés1 lövés1 fal1 . Képek önmagukért beszéltek szerintem ütős kis game- lett volna. Az assassins creed tény és való hogy nagyon szép grafikája volt és nagyon szép volt a kidolgozás de a játék élmény nem volt valami nagy amúgy remélem csinálnak hun-ositást belőle mert akkor talán végig is viszem. :D

Kérdésem lenne a Settlers-el kapcsolatba.
Az ugye olyan játék amibe nem kell csatázni csak a várost építeni és gazdaságát irányítani?

ez igy nem igaz. igazabol tenyleg varost es tarsadalmat kell epiteni. viszont van oan amikor haboruzni kell peldaul nyersanyagert vagy a kapuert. ha ez a dolog Settlers II ota megvaltozott akkor elnezest, en csak azzal jaccottam de meg neha most is eloveszem es felteszem(dos emulatorral hasit szepen akar full keperynobe is

Az lenne a jó ha az újjabakba nem kellene háborúzni mert én olyat keresek.
Az Anno-val játszottam sokat de abba is idegesített a háborúzás egy idő után.

viszont a fear 2 nah az jó játék és a gépigyénnyle sincsenek gondok :wink:

2009. február 13.

(előzetes videók alapján nem rossz de én nem vagyok beájulva tőle a léyneg hogy rendesen fusson a gépemen akkor biztos jó lesz)

Murder3":2mykbz7y mondta:
Az lenne a jó ha az újjabakba nem kellene háborúzni mert én olyat keresek.
Az Anno-val játszottam sokat de abba is idegesített a háborúzás egy idő után.

probalkozz stronghold-al :D a gazdaság építés módban nem kell harcolnod.

a stronghold az vicces jatek, van belole vmi szornyek tipus is amikor nemellik mitolohgiai lenyt is hasznalhatod, de az alapba azzok az idegbeteg nevek amik voltak :D :D

Murder3":on7pn3xv mondta:
2009. február 13.

(előzetes videók alapján nem rossz de én nem vagyok beájulva tőle a léyneg hogy rendesen fusson a gépemen akkor biztos jó lesz)

a gépigénnyel azzal nincs semmi probléma sőt eddig semmivel

Minimum system requirements:

* CPU: P4 2.8GHz (3.2GHz Vista)/Athlon 64 3000+ (3200+ Vista)
* GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 256MB (SM 2.0b).
NVidia 6800 or ATI X700.
* Memory: 1GB (1.5GB Vista)
* HDD: 12GB
* DirectX: 9.0c
* Sound: DX9.0c compliant
* Internet: Broadband

Recommended system requirements:

* CPU: Core 2 Duo 2.2GHz processor family/Athlon 64 X2 4400+ (required
for MP host)
* GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 512MB (SM 3.0). NVidia 8600
GTS or ATI HD 2900 XT.
* Memory: 1.5GB
* HDD: 12GB
* DirectX: 9.0c
* Sound: DX9.0c compliant
* Internet: Broadband (768kbit/sec upstream required to host 16 players)

állítól ha tele van rakva a géped mindefél codec-el akkor nem nagyon müxik a játék

ezek a képek engem valami mindannyiunk álltal kedvelt játék egyik pályályát idézik fel: vejon melyik játék lehet és melyik pálya ?

ScreenShot0079.jpg

ScreenShot0070.jpg

ScreenShot0046.jpg

Én se tudom soha eldönteni mit érdemes feltenni...

GTA4-et unom kicsit, nincs mostanság valami pihentető mész-lősz FPS, ami szép?

Tibi":o8dg70ew mondta:
Játszott már valaki a Turning Point: Fall of Liberty-vel? Az alaptörténet elég érdekesnek tűnik, csak nem tudom hogy egyáltalán megéri-e felrakni.

állítolag a felbontást nem lehet feltenni 1024*768 felé , és elég rövid és bugos az egész , én még nem jácottam vele de képek alapján jó lenne , sajnos nem az , egyébként ugyanez a csapat készítette a legedary the box-ot .

Hispan: Mercenaries 2 world in falmes , vagy Necrovision ez olyan mint a painkiller csk 1 wh köntösben .

Vissza
Top Alul