Egyéb játékok topikja

dezodor":14ld5nha mondta:
jah, de nemtom, nekem felüdülés, sőt 1folytába késztetést érzek arra hogy elhagyatott helyeken barangoljak, még élőben is, ha látok vmi régi lelakott laktanyát vagy bármit ami már nem lakott vagy használaton kívüli, egyből ragadok fényképezőt és uccu neki :D

amugy még a fallout 3-tól várok nagy csodákat... azmég húdejó is lesz akár.
Detto, majd egyeztetés msn-en :D

Nálunk van egy pince (közös), ami hosszúkás és sorban lehet felkapcsolni a villanyokat és elhagyatott... Ott akartam egyszer Lost paródiát forgatni (mármint hatch + Des paródiát), mert nagyon jól be lehet állítani úgy a fényeket, hogy a végtelenbe vesszen a helyiség vége... Csak televan minden szarral dugig, mert mindenki mindent oda pakol le, úgyhogy egyelőre semmi sem lett belőle, de ami késik, nem múlik :)

Nálunk a pincefolyosó vége valamikor még légópinceként is üzemelt, szóval az egyik végén van két masszív vasajtó, bezárva mindig az X18 lab kódos ajtajai jutnak róla az eszembe <:D>

Nekünk egy kicsit modernebb építésű, azért lett volna jó hatch-et csinálni belőle és ott ökörködni kicsit :)

Tökéletesen mindegy hogy ki merre jár a különböző űrméretű (2dl - 1l) és kiszerelésű Okmánybélyegnek mindig jó hatása van az őrök engedékenységére és hatalmas kapukat nyithat meg. (tapasztalat) Szerrintem nagyon kevés az olyan elhagyott hely ahova ne lehetne bejutni csak meg kell találni a megfelelő hangot az őrrel.

azt halottátok hogy a crysis-ből filme lessz terminator1

jaja, azért is jó, mert kb a régi stalker team dolgozik rajta, ezért jó pár dolog visszaköszönhet ránk, ami a stalkerből kimaradt :)

Bizony, sőt megszellőztetem azt a pletykát is, hogy talán készül is valami berkeinkben ezzel kapcsolatban :)

ez a játék valami kegyetlen jó :)

http://www.rigsofrods.com/

(a grafikája az szar de a szimuláció az jó )

screenshot3jb6.jpg

half-life 2 super mod 4.0

alkottam

d1canals130001sz7.jpg

(a képen az elhagyatott (és feldult ) fegyverraktár látható :D )

d1canals130002ao7.jpg

(a képen a (volt) polcrendszer látható )

d1canals130003at1.jpg

(a létrák.... no comment :D )

d1canals130000rt6.jpg

(az összhatás... :lol: )

a képek a hl2 water hazard páylályán készültek (miután legyőzöd a helikopter fent a dombon a házban :wink: )

szerintem nem nehéz kinyírni csak mozogni kelll meg lőni mint állat

lol2 az dúrva én kb 10x kijácottam a legnehezebb fokozaton is és nem untam meg..... mondjuk közrejátszanak a mod-ok is

Vissza
Top Alul