Egyéb játékok topikja

Akkor egy kis Airborne BugShot de nem akármilyen!!! :D :D :D

Tényleg Metál of Horror :D
ScreenShot00152.jpg

Ehhez hasonló van a SoC-ban is annak is ilyen hosszú karja van valami zombi féleség csak nem jut eszembe a neve :D

És találtam egy zsiráfot is :lol:
ScreenShot00159.jpg

Mind a kettő ugyanazon a pályán Hollandiában történt. Nem pohotoshop!!! Kicsit furcsa bugok <:D> .

hát szerintem nem is olyan DÚRVA a grafikája :lol:

Najó, mostár kezd elegem lenni :x
cod4error_01.jpg

Ez már a második letöltött demo, gondoltam hátha azzal volt a gubanc amit először letöltöttem, de ezzel is ugyanez van :? .

A hiba paraméterei

AppName: iw3sp.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: mssmp3.asi
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00001292

Fogalamam sincs hogy mi a baja, már kb. 6-szor raktam fel de semmi :cry: . Valaki tud rá valami megoldást? :?

Közben csak találtam rá megoldást :D :
http://www.pcdome.hu/forum.php?action=pl&l=1278173

ha valakinek még esetleg előfordulna ilyen :) .

Sokkal jobban fut mint az Airborne!! Kb. olyan grafikán próbáltam mint a CoD2-é, és hasonlóan is fut, ráadásul alig swappol. Pár hang megmaradt a CoD2-ből, mondjuk 1-2 ordításé ha eltalálnak valakit meg a gránát hangja... Remélem multiba nagy game lesz de majd meglátjuk. eljen eljen eljen

na a MOHA ban volt egy pár ilyen bug, de szerintem az unreal3 engine miatt:S en spec a hidon futaskozben datam fejest, es a tag visszarepült(!!!) a buszig... ASDASDASD :D

Tegnap meg az történt, hogy bedobtam egy granyót három enemy közé mind a hármat kirepítette utána meg bejött a bullet time hogy kiváló céllövész
lolhit.gif

és akkor még egy aranyos bug :D :
ScreenShot00184.jpg

De ezek ellénre is nekem tetszik :) .

nah azér ilyenekből nagyon sok van? mer titt 2-3 nap alatt elég keményeket mutattál :D amugy neked milyen kártyád van hogy elmegy rajta a Metál of horror airborne? nekem nem támogatott #B #B #B

Végre valami fun cuccot is találtam

Biztos elfáradhatott :D :D :D :
ScreenShot00262.jpg

Amúgy a végén már kicsit túlzásnak tűnt, hogy amikor ki kell menekülni mindenhol MG42-es csávók járkálnak az alagsorban, elég lett volna 2 vagy 3 de hogy minden sarkon... :D

ScreenShot00277.jpg

Hát a mai játékok többsége nem igazán a hosszúságáról híres. :F

MOHA---->BUGPARADISE... a játék alatt shotoltam volna a bugokat, kb tlelelenne a 160as vinyóm.D hegyekben...

Nem túl szimpatikus számomra az EA, és annak se örülök, hogy egyre jobban terjeszkednek, vásárolnak fel cégeket, amennyit csak tudnak, és ez az egész játékipart rossz irányba fogja vinni.

Vissza
Top Alul