Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Sokkal jobban fut mint az Airborne!! Kb. olyan grafikán próbáltam mint a CoD2-é, és hasonlóan is fut, ráadásul alig swappol. Pár hang megmaradt a CoD2-ből, mondjuk 1-2 ordításé ha eltalálnak valakit meg a gránát hangja... Remélem multiba nagy game lesz de majd meglátjuk. eljen eljen eljen
na a MOHA ban volt egy pár ilyen bug, de szerintem az unreal3 engine miatt:S en spec a hidon futaskozben datam fejest, es a tag visszarepült(!!!) a buszig... ASDASDASD
nah azér ilyenekből nagyon sok van? mer titt 2-3 nap alatt elég keményeket mutattál amugy neked milyen kártyád van hogy elmegy rajta a Metál of horror airborne? nekem nem támogatott #B #B #B
Amúgy a végén már kicsit túlzásnak tűnt, hogy amikor ki kell menekülni mindenhol MG42-es csávók járkálnak az alagsorban, elég lett volna 2 vagy 3 de hogy minden sarkon...
Nem túl szimpatikus számomra az EA, és annak se örülök, hogy egyre jobban terjeszkednek, vásárolnak fel cégeket, amennyit csak tudnak, és ez az egész játékipart rossz irányba fogja vinni.