Egyéb játékok topikja

Ugyan miért fagyna ki? Nekem sose fagyott ki egyik fear se.

de a mai világban minden megtörténhet... :D mondjuk demoba nemhiszem hogy prypjatot rakják bele az túlságosan fontos hely a játékban ...:) de jó lenne biztos kipróbálnám mondjuk valaki valamit nemtud cod4 gépigényről?

Hát én lecsekkoltam a Cod4-et.
A grafikája nagyon szép, és jól optimalizált a motor, bár a füst nem elég jó.
Én mindent felhúztam maxra amit lehetett és 1280x1024 a res.
Maga a játék meg nem tetszett igazából.
Nagyon hasonlít a GRAW2-re hangulatában, sztem a pálya miatt leginkább, meg csapatban indulsz az elején, de számomra ez egy agyatlan serious sam szerû hentes game.
A stalker megfontoltsága után én képtelen vagyok játszani ezzel, rosszul vagyok tõle, semmi ész nem kell hozzá.

én már csak a pripyatos küldi miatt is meg fogom venni... kicsit zúzdás ja, de belefér még, pörgős, meg aztán van mit csinálni, és nem végtelenségig rohannak rád az emberek... a legjobb, hogy highon jól fut, csodálkoztam is, hogy nana itt valami nem stimmel, mer ez így túl jó :D

nah ezaz Metro szoval a cod szerintem 2. WW-os játékban nagyon jó volt, de ez a modern warfare.... A grafika nekem ugyanaz mint a cod2...
A sztorit nem imerem de elég érdekes hogy egyszerre kell menni a sivatagban meg prypjatban.....
Valaki nemtud valamit a sztorirol??

Én semmit, de nekem azért nem tetszik, mert nem látok benne semmi konstruktivitást.

Valaki tud valami jó letöltésvezérlőt hozzá? Nem akarom a siam IE letöltővel elkzedeni túl sok ez a másfél GB ha meg megszakad én rosszul is lennék <:D> .

szal ezt a prypjatot már megcsinálták a stalkerben ,sokkal jobban mint ahogy ezek ahogy a videobol láttam plusz a többi részlet a sivatagosak már lerágott csontok ebből ujat nem lehet kihozni..

nah majd jővőhétre haver-nak mondom mi kell (úgyis szülinapja lessz :D)

Na végre van egy olyan játék, ami kiemelkedik a többi közül. Elegem volt már abból, hogy mindenki csak arra képes, hogy egy újabb rókabõrt lehúzzon a már jól bevált dolgokról.
Ez a játék teljesen egyedi, van benne idõlassítás, idõmegállítás, idõvisszatekerés, s mindezt olyan kerek egész formában, hogy mindig ki kell választani, hogy az adott szituban melyik képességet kell használni a továbbjutáshoz.
A grafika valami iszonyat istenkirály, ilyet még nem is láttam, és a gépigénye ennek ellenére barátságos.
Hát ismét nem csalódtam a Sierrában, ez a játék be fogja írni magát a nagyok közé, én ebben biztos vagyok.
Úgy hívják, hogy:

TIMESHIFT

Innen választhatjátok ki a legszimpatikusabb linket:

http://www.gamekapocs.hu/hir/8940/Elerh ... +valtozata

Lefordítottam a TimeShift sztoriját, nagyjából így fog kinézni:

A játék egy tudósítással kezdõdik, ami egy az épület összeomlásáról szól, egy földalatti intézményrõl. Egy olyan nõt, akit beidézett Aiden Krone, miután látja õt az Alpha Suitban hevesen megütnek és öntudatlanul fekszik. A tudósítás folytatódik de egy timeshift azt okozza, hogy az épület újjáépíti magát. A névtelen fõszereplõt látják, ahogy végigfut sok folyosón.
Idõközben Krone aktivál egy bombát, azután egy másik idõben tûnik el.
A fõszereplõ elérte a célját, a Beta Suit átszúrja a gerincét miközben gépekkel fecskendezi be a vérét. Amíg a munkatársa azt mondja neki, hogy ez még nem használatra kész, a bomba felrobban.
A ruha aktiválódik, ahogy a robbanás eléri a szobát ahol van, az elsõ repülés kiszámíthatatlanul történik egy város egén keresztül, azután egy épületen keresztül.
A tudósok elkezdtek idõutazáson dolgozni. Az ellenfél, Aiden Krone, visszamegy az idõben, (õ használja az Alpha Suit-ot), de nem tér vissza. Amikor eléri a múltat, újraformálja a világot a saját képére, és létrehoz egy olyan környezetet, ahol õ uralkodik.
A névtelen fõszereplõ arra használja a Beta Suit-ot, hogy visszautazzon az idõben, hogy lássák, hogy Krone hogyan változtatotta meg az idõt és hogy egyszer s mindenkor leállíthassa õt.

Hát azzal csináltam, mivel elég fura szövege volt, nem teljesen értettem, aztán átírtam, hogy legyen értelme.

A lényeg az hogy Aiden Krone, az Alpha Suit viselõje visszamegy az idõben és megváltoztatja a világot, hogy õ uralkodhasson.
A fõhõsünk pedig megkapja a Beta Suit-ot, és utánamegy, hogy elpusztítsa és visszaállhasson a világ rendje.

nem tűnik rosznak és gépigényt valki tud dobni ???

pfú ez elég érdekesnek néz ki. OLyat lehet pl a játékban hogy megnyomom a space-t és visszamegyek az időben 5 másodpercet?:D képek vannak belőle valahol?meghát gépigény?

és vannak bene még különleges képességek ( nem olyan mint a dx :oops: )

Vissza
Top Alul