Egyéb játékok topikja

Igazad van, itt is végén az usa gyõz. Viszont a Frontlines - Fuel of War c. játék, mely 2008 Q1ben fog megjelenni, abban két oldal lesz, a másik az pont ilyen Irak & Irán témakör, és azokat is lehet választani, gyõzelmre vinni.
Mer télleg uncsi má hogy minden game amerikát isteníti.

Persze de a stalker nem második világháborús, én csak azokra gondoltam. Meg olyat se láttam még, ami az elsõ világháborúban játszódik. Nem értem, miért.

:cry: :cry: :cry: :cry:
moha.jpg

Az első game, amivel ilyen előfordult dühös2 :(

:twisted:
Bioshock is majd full grafikával megy, persze csak dx 9-cel, 1280X1024-es felbontással. Medal of Honor is szépen fut :P

én meg fel sem teszem mert tudom hogy nem fog menni a videókari miatt
de később majd menni fog :D :D

Ha jó grafikát akartok látni élethû fizikával akkor GRAW2 !!!

ajnálom MAFIAT AMI NAGYON JÓ! (hopsz VÉLETLENÜL benyomtam a capslock-ot :D) + jön mafai 2 !!! és mit szoltok a LTORO-hoz ami a Lord of the Rings Online-t takarja? probálta valaki? játszik vele valaki? ismeri egyáltalán valaki? és mellékesen van itt wowos? (world of warcraft, nektek mondjam? :D)

hát, amiket hallottam róla, hogy valami kiscsaj ádám dns-t szed ki a hullákból, meg valami nagy vicces kinézetű szörnyike ugrál neki :D elég lolnak tűnik. szntem ezzel a játékkal a tizenéves korosztályt elejét (12-16) célozták meg. eleve a sztori, meg az egész felhozatal, siralmas. szntem a painkiller jobb :F

Hát vicc a bioshock is meg a moha is. Arcade az egész. Meg nekem az unreal 3 engine se tetszik.

Nekem mind2 szimpatikus, tetszett a demo is, várom már, épp kezdem megunni a hl-ozást meg a cs-t. :P

engem a stalker előtt a resident evil, meg silent hill meg alone sorozatok kötöttek le... azokban volt jóság... persze még mindig, csak hangulat kell hozzájuk (pl tél, meg sötét meg vihar, bármi.. meg 1-2 sör)

háborús fps-ből a brothers in arms jött be nagyon, meg a mohának a régi részei... a cod1 is jau volt, a 2-t nem toltam meg, csak kb a 2. palyaig, aholvalami telefonkabelt kellett megfixalni, de a füsttől szaggatott, szal elraktam jobb időkre :D

más nincs :)

ja most a ship simulator, mert lehet a titaniccal menni...

A BioShock-ra visszatérve egy kicsit: az eleje, a zuhanás meg amíg leértünk a városba, az nagyon tetszett. Imádom ezt a féle hangulatot, kicsit olyasmi volt, mint a Sky kapitány c. film. De aztán elkezdődött a hent... Pedig már reménykedtem egy elragadó hangulatú gam-ben (teszem hozzá a demo előtt nem kísértem figyelemmel szóval nem tudtam, mire számíthatok).

kell a hentelés is, néha :D A Bioshockban nekem a varázslás vagy mi, miután újra írják a dns-t :? tetszett igazán, aztán már csak azt vagy a francia kulcsot használtam. Ja meg, hogy meg lehet heckellni azokat a kis repülő izéket, azt jól megcsinálták. :)

valaki ismeri a boiling point road to hell című gamet ??

jó AKI ismeri az tudna adni 1 mentést a közepéről ha eggyáltalán van :cry:

én annó 2éve játszottam vele, el is jutottam valami szigetre, ahol volt 1 miller csávó, és be kellett jutni hozzá... de az még az eleje szntem.

hispan1":2wy9mdpx mondta:
A BioShock-ra visszatérve egy kicsit: az eleje, a zuhanás meg amíg leértünk a városba, az nagyon tetszett. Imádom ezt a féle hangulatot, kicsit olyasmi volt, mint a Sky kapitány c. film. De aztán elkezdődött a hent... Pedig már reménykedtem egy elragadó hangulatú gam-ben (teszem hozzá a demo előtt nem kísértem figyelemmel szóval nem tudtam, mire számíthatok).

Ezekszerint a teljest próbáltad ki. Demo nekemis nagyon tetszett, nagyon hangulatos, rengeteg a váratlan dolog benne. Ha tényleg ilyen hentelős lesz, akkor végig sem viszem, viszont MoHA-t tuti :twisted:

Boiling Point-ot anno Stalker koppintásként hozták ki, ha még dolgoznak rajta kb 1 évet egész igényes lett volna. Grafika pár helyen egész jó, de tele van a játék kapitális hibákkal. :(

Vissza
Top Alul