Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
úgy értesültem hogy a hd5850 vga-t (igen igen amin dx 11-es szept 23. körül lehet majd megvenni ) , az áráról annyit , hogy 70.000 ft körül lessz (azért ez kicsit sok érte ) . jhs és van valaki olyan akinek a közeljövőben lessz dx 11-karija ? ,mondjuk még a cop megjelenése előtt ?

hát jha én sem tervezem még egy ideig majd olyan jó 2 év mulva , akkor meg úgyis lessz választék dögivel .

akkor már inkább várz egy kevesset és te is dx 11 karit veszel ( de az már más , hogy hozzá corei5 és corei7 procik javasoltak )

Mire rászánnám magam,hogy dx11-es vga-t vegyek,már reklámoznák a dx12-t :D

hát bocs de mi itthon már a dx16 heggesztjük :D

Nem hivatalos teszteredmények a Radeon HD 5870-ről
http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&y=19147

19147_Radeon_HD_5870_benchmark_02_large.jpg

crysis-n kívül minden játékban megverte , de ez milyen összehasonlítás már egy 40nm dx 11 vadiúj kari meg egy 55nm dx10-es kari , jó lessz nagyon kijön most az ati hamarabb , később az nvidia , szal jön még kutyára úthenger :)

na de jó tudni hogy nem csak nekem van hd4850-en hmm
szerintem is sok érte 87 rugó majd akkor veszek új karit ha majd valamelyik játék minimum grafikán is akadni fog az kb~6-7 év múlva lesz

nem érdemes előre inni a medve bőrére :) , a dx 11-es játékok egyike sem fog menni max grafikán a "kis" 4850-en . énúgyérzem megint hd2900xt vs 8800gt esete lessz :lol:

Most olvastam egy ATI-nVidia vitát a dx11-kártyákról,száz fölötti hozzászólásból ez volt a legértelmesebb:
"Sok birka mifaszt akartok még megse jelent. Ha kijön és jobb lesz mint az ATI akkor az ATI húz majd bele, mennek le majd az árak, ha xar lesz akkor is mennek le az árak és belehúz az NV...kinem xarja le melyik a jobb nyomingerek ?
A lényeg hogy "olcsó legyen baze, részvényes vagy ? akkor mit vered a nyálad hogy melyik a jobb, mint valami gettóovi baszki
:D :D

már van nvidia kártya is , és az előetes tesztek alapján , nem gyengére sikerült :D

Nem vitatkozni akartam,hanem megosztani a hozzászóló humorosan lenéző dorgálását! :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul