Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
lehet hogy rosszak a becsléseim
oda mennek le az árak hogy fogynia kell a készletnek mert a raktárakban hely kell majd az új DX11-es kariknak

Csiga07":3867g22s mondta:
Szorozd meg kettővel.
Akkor a régebbi kártyák árait hova engedik le?

a kódnevek a következők lesznek :

Cypress - a jómódú high-end rajongóknak

Juniper - a teljesítményre hajtóknak

Redwood - a mainstream/középkategóriás modell

Cedar - még egy középkategóriás modell

Hemlock - az alacsony árú modell

szerintem a 30.000-es az max a Cedar modell lessz

hát szerintem is
de amúgy már a HD2900-as is 512bites volt aztán több 512 bites HD-vel nem nagyon találkoztam

Csiga07":3h2scd37 mondta:
Gondolom,512 biten mennek.

hát szerintem meg nem , 40nm gyártástechnológiával 128 és 256 bit-en fognak menni , (jha és még egy ne hogy megint az legyen mint ano a hd 2900 és a 8800 gt esete :lol: )

Restellem,de elmondanád pár szóban,mi volt a hd 2900 és a 8800 gt esete?

szal azt kell tudni róla , mikor kijött a hd2900 akkor ez volt az überfaxa űbergyors kari az amd-nél , ezekután jött a 8800 gt és lemostaa pályáról a kis hd2900- at , mellesleg sokkal olcsóbban , nehogy megint ez az eset legyen a dx 11 kariknál is

Hali. Gépem:
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Intel Core 2 Duo, E4700 2,4 ghz
Ram: 2048 MB
VGA: NVIDIA GeForce 9600 GT
Winchester: SAMSUNG SP2014N (200 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)

FPS maxon is minimum 40, de általában sokkal több, de mégis, grafikai beállitástól FÜGGETLENÜL
menet közben beszaggat, nem harc közben, hanem ha pl sprintelek a cordontól, a szeméttelepig, út közben gyakorisággal. Az meg hogy a VGA ventillátort felprögeiti nem lehet a gépigénye miatt, mert nem igaázn dolgoztatja meg, és sokkal jobb grafikáju játékok meg nem pörgetik fel. Meg ha befejezem a játékot, akkor se lassul vissza hanem marad maxon. Jah és a játékban a szaggatás mod nélkül és moddal is ugyanugy van.

az Xray nem a legsabilabb motor nekem picit jobb gépem és az is néha beszaggat
de ha a singleplayer a fontosabb akkor 1.0004 patch ha a multiplayer fontosabb akkor jöhetnek az ennél magasabb számú patchekja és ki lett tárgyalva a fórumon az 1.0006: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=574

Még egy videót is csináltam (nem volt jobb dolgom)
http://www.youtube.com/watch?v=0-IhmuerGp0
Ezt csinálgatja menet közben. Megnéztem 800x600 van minden minimumon, meg maxon is, ugyan ez van. Tördezettségmentesítettem, kikapcsoltam netet, virusirtót, mindent. Ez már kezd mókás lenni XD

A moddal nekem is csinált ilyet de hogy sokáig megáll azt csak akkor mikor kocsival mentem amikor sprinteletem nekem is megállt de max 1secre szagatott be az alapjátéknál viszont nem pedig először én még 512 rammal nyomtam vistán és radeon 9550-nes video karival. Természetesen vannak a játékban olyan részek ahol szaggat de ez a játék 1% lehet max

mondom tessék feltenni 1.0004-est. és ezek az akadások nem annyira vészesek akkor van gond ha a semmi közepén csinál ilyet ahol se mutánsok se emberek nincsenek a közelben

1.0004 fent, mod nélkül, moddal is, semmi közepén is, beáll. van amikor 2-3 sec. nem fogok mostmár tovább rinyálni emiatt, de nagyon zavaró hogy nincs megoldása.

nekem is 9600gt-m van , de nálam ilyet , se ol mod , se a síma nem csinált...

lenne egy kérdésem jővőre valszeg veszek még 2giga ramot
és azt szeretném megtudni hogy ha ramot veszek akko elég az ha csak belerakom a gépbe és menni fogy vagy kéne valamit beállítani biosban..stb

ha belerakod az elég nem kell semmit sem állítani a biosban ha csak nem akarod te meg adni a memória időzítéseit

Hát mostmár szinte teljesen játszhatatlan a game. Eddig panaszkodtam hogy beszaggatgatott futás közben. mostmár pl a prypiathoz vezető uton 3 métert nem lehet menni szaggatás nélkül, és már párszor előfordult hogy végleg befagyott. Mindegy neki a patch, a grafikai beállitás, a mod. Eléggé elkeseritő pedig jó játék ez....

gabber 9511":2xkqal7c mondta:
lenne egy kérdésem jővőre valszeg veszek még 2giga ramot
és azt szeretném megtudni hogy ha ramot veszek akko elég az ha csak belerakom a gépbe és menni fogy vagy kéne valamit beállítani biosban..stb

ez attol is függ , hogy milyen lapod van , ha veszel eg 2gb-s modult akkor lehet nem tudod belerakni simán mert nem fog működni (lehet a dual channel üzemmód miatt 1*2gb kell a lapba rakni ), de erröl az alaplapod kézikönyvében tudsz meg többet.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul