Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ez a felismerések napja... Én felismertem, hogy a 667/800-as alaplapomban eddig 533-as memók voltak, ami képtelenség, mert nem támogatja a lap, és mégis!

Javasolták közben, hogy csináljak egy tesztet a memtest86 nevű programmal annak kizárására, hogy nem-e a processzor memóriája vagy a RAM hibás, de mindegyik kifogástalannak bizonyult...

hispan1":1xgpmfwp mondta:
@kailniris: Mi lett a megoldás? pYura mondta reseteljek CMOS-t, megtörtént, visszatette a Default beállításokat de gond továbbra is fennáll...

visszavitem a vga-t, kicserélték, és jó lett.
nem tudom nálad is ez-e a baj, egy próbát megér

Nem hiszem, hogy rossz lenne a CPU... Ha meg az, van rá 1 év garancia, szóval van idő, hogy kiderüljön. Előbb nyilván RAM-ot kell vennem aztán reménykedem, hogy attól megjavul... S

Na végleg megoldottam a problémát! Gép csere lett a vége! :) Miután megállípítottuk egy pár emberrel,hogy alaplap a rossz és ilyet már elvétve találok és az sem garancia,hogy működik... Ezzel a konfiggal már elég baráti az fps szám! :D Bár még lehet mindig jobb, de idővel mindent!

nos most néztem az új intel proci tesztet a (core i7) az biztos hogy nagyot fog ütni hozzá valami normális deszka meg valami jó vga . a proci áráról annyit hogy olyan 300ezere ft magasságában van (nehalem magos ) szal a leg gyorsabb legszebb.... leg.... itthoni megjelenés jövő évben valamikor . a hozzávaló alplap a 100 rpi alját verdesi. gondolom nemsokára az nvidia is villant valamit amivel az amd-ati-t padlóra küldi. szal jövő évben dúrva dolgok lesznek, ha télleg ütni fog a cucc akkor jövőre megint teljes nagygenerál lessz a mostani gépemet meg majd megkapja a szomszéd kölyök.

prohardware teszt (fent van a legtöbb játékkal foglalkozó oldal oldalán is de azok nem vlami jók.... ebben benne van minden részlet )

http://prohardver.hu/teszt/intel_nehale ... y_sem.html

ezt enis olvastam tenyleg elegge durva 1 proci lett csak ha vmi jo konfigot osszeszeretnel allitani akkor szolni kell az atomeromunek h kapcsoljanak be neked 1 blokkot h legyen arama a gepednek

nemsokára itt az Nvidia új záslós hajója és úgytűnik hogy odabax a hd 4870 x2-nek (és mintha nem is enne annyit )

top5-games.jpg

power-consumption.jpg

GLOBALGAME_2008.12.10_21:22:51_Nvidia_GeForce_GTX_295_01.jpg

akit jobban érdekel a témma fárodjon erre :arrow:

http://www.ipon.hu/hir/geforce_gtx_295_ ... enyek/4855

kb 130-140 ropi körül lessz de az látszik hogy otthagyja a "kis" ati-t..... gondolom sokkal hűsebb is lessz..... a fogyasztásról már ne is beszéljünk .

en nem lennek ebbe oan biztos tudod h szeretnek manipulani az ertekekkel 1 kis penz fejeben.
nem vagyok semmien parti regen atim volt most nvidiam mind a 2ot jonak tartom a maga modjan

embrek nem is tudjátok hogy megszívtam mint a ..... , saz l tegnap vettem 1 faxa microsoft billenytüzetet (olyan 8 ropi körül volt és vezetékes (digital media keyboard 3000) ) nagyon faxa kis cuccos "csak" az a baj vele hogy angol kiosztású szal ékezeteket kereshetek de nincs rajta (az í-t is csak bill kombóval lehet előhozi ). az volt a vicces hogy a dobozán volt 1 matrica ami azt írta hogy az ön országában a billntyű kiosztás eltérhet az angoltól....... nha nembaj ma vissza viszem oszt becserélem magyarra... ha meg nincs akkor valami másik modell lessz (néhány hsz emben írdatlan mennyiségű hiba van , nha az önhibámon kívül mert a mostani bill egy 2000 ft-s xarság és béha 1 karakter helyett 2. is beír :D )

Én is jártam igy csak én 1500 ft-nál hosszú iiii nincs 1-általán. mugy most veszek valamikor én is ujjat és nagyon odafigyelek a m,agyar bill kiosztásokra. Ja amugy én is komolyat veszek és ha gamelek kicserélem mert nem akarom hazavágni a szép uj bill. Vezeték nélkülit ne vegyetek meert egy határ szar.

nha sikerült kicserélni egy ugyanolyan példányra (ezzel az üzivel avatom fel :D ). a lényeg az volt mondta az eladó hogy ők úgy rendelték a bill-t hogy rávolt szitálva vagy hogy a magyar ékezetek.... (lehet azt régebben kapták és azon még nem volt ). de aki bill-t akar magának venni ezt nagyon ajánlom mert kényelmes jó vele Írni és nagyon sok extra van rajta :D

Linkelsz róla egy képet majd kiváncsi vagyok a kinézetre.

Nem rossz, tudásra okés de azt hittem kicsit futrisztikusabb de jó.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul