Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Beállítottam leokéztam nem engedtem neki hogy újraindítsa aztán megint leokéztem úgy hogy kilépjen az egész programból és újraindítottam, de a custom 16pp, 5vp helyett még mindig csak 12pp, 5vp van :(
rivatuner_080827.jpg

7600gs-ed van igaz ? gondolom az az egység a gt-ben engedélyezve van esetleg próbáld meg valahogy módosítani a vga-d bios-át (ehhez is vannak jó progik )

nézegettem teszteket az új 9800gt(x) ről és majdnnem beírték azt ati-t sőt néhol lehagyták máskor 1fps kkülömbség volt az ati javára.... a következő kártya generáció biztos otthaggya a fenébe a 48** szériát :)

Tibi":cd5amniz mondta:
Senkinek semmi ötlete?

Ha még mindig él a probléma, akkor én is utána kerestem és ezt találtam:

... there are 20 active pixel processors (5 quads) and 7 active vertex processors in the GeForce 7900 GS. The other processors are disabled on the hardware level by cutting up the bridges on the die package with a laser. It means it is impossible to unblock those subunits and transform the GeForce 7900 GS into a GeForce 7900 GT...

Ez annyit tesz, hogy a GS-n tiltották a belepiszkálást, hogy a GS-ből nehogy kiforgass egy GT-t. A cikk végén azt írták, hogy megjelentek már olyan verziók ( kártyák ) amit minimálisan lehet tuningolni a BIOSZ által.

Remélem segítettem.

9800 GT MUHAHA! az nem 9800 GT, mert hála annak a kis balhénak a laptopokba kerülő mobil videókártyák "pattogatott-kukorica" tokozásának, nem volt pénz 55 nm-es G92b chipekkel szerelni a kártyát. Rákerült a sima G92es chip... ergó: átnevezett és átmatricázott 8800 GT. Az ATi-nVidia párharcról meg annyit, hogy marha könnyű úgy nyerni a futóversenyen, hogy az ellenfelednek összekötötted a cipőfűzőjét...

Köszi! Közben ki is próbáltam és sikerült egy keveset állítani rajta: 400/333 MHz az alap, terhelés nélkül 48 terheléssel (ATITool 3D-s forgó kocka) 58-59 °C. Finomhangolással elmentem 440/350-ig, terheléssel csak +1 fokot nő a VGA hőmérséklete (vagyis a max 60°C). Holnap tovább állítgatom, 60-61 fokos határnál megállok aztán megnézem valamivel hogy mennyit plusszt ad.

Tibi: Addig nyugodtan húzhatod a kártyát amíg a fogók kockás képen el nem kezdenek pöttyök villogni, ezután pár mhz-t vegyél vissza majd futtasd mondjuk a Soc-ot és játsz vele pár órán keresztül. Ha egyszer sem fagy le a játék akkor a tuningod jó! Még valami: egy jó hűtés csodákra képes akár +60%-ot is kisajtolhatsz a kártyából tapasztalat ;)

Más:
Most készülök gépet venni, de pár dologban szükségem van a segítségetekre. Íme a leendő konfig:
-3x1GB Kingmax 1066 DDR2
-Samsung 320 GB. 7200 rpm SATA2-300 16MB
-Gigabyte HD4850
-Intel 3200/1333 LGA 775 6MB Core 2 Duo E8500 BOX

Többkérdésem lenne. Mi a véleményetek erről a konfigról?
Van-e lényeges különbség a gigabyte és a sapphire HD4850 között?
Milyen tápot ajánlotok ehhez a géphez?
És végül: tudnátok-e ajánlani valamilyen alaplapot? (A választék http://www.pcgyor.hu/alaplap)

Előre is köszönök mindennemű segítséget!

Nekem egy FSP BlueStorm2 ( 500 W ) tápom van és nagyon halk, jól hűt és van minden csati!

Sempai":2bvpcsyb mondta:
Tibi: Addig nyugodtan húzhatod a kártyát amíg a fogók kockás képen el nem kezdenek pöttyök villogni, ezután pár mhz-t vegyél vissza majd futtasd mondjuk a Soc-ot és játsz vele pár órán keresztül. Ha egyszer sem fagy le a játék akkor a tuningod jó! Még valami: egy jó hűtés csodákra képes akár +60%-ot is kisajtolhatsz a kártyából tapasztalat ;)

Más:
Most készülök gépet venni, de pár dologban szükségem van a segítségetekre. Íme a leendő konfig:
-3x1GB Kingmax 1066 DDR2
-Samsung 320 GB. 7200 rpm SATA2-300 16MB
-Gigabyte HD4850
-Intel 3200/1333 LGA 775 6MB Core 2 Duo E8500 BOX

Többkérdésem lenne. Mi a véleményetek erről a konfigról?
Van-e lényeges különbség a gigabyte és a sapphire HD4850 között?
Milyen tápot ajánlotok ehhez a géphez?
És végül: tudnátok-e ajánlani valamilyen alaplapot? (A választék http://www.pcgyor.hu/alaplap)

Előre is köszönök mindennemű segítséget!

van mind 2 vga kari melegszi mint atom haver vett gainward- 4850 és azon mintha normálisabb lenne a hűtés . tápot szerintem Chieftec-et érdemes venni (nekem Chieftec Delta 450W ez van... )
alap lap-ból szerintem gigabyte-ot vegyél . nekem iis ilyen hddm van 2 is és nagyon jó .
de memóriábol minek azz a 3gb..... nemtom később biztos jó lessz de addigra már mmindennki ddr3-fog venni

Van valakinek NV gtx 260-as videokártyáról valamilyen tapasztalata?

Köszönöm a segítségeket!
még egy olyan hogy gigabyte alapból melyik melyiket ajánljátok? Ezt néztem ki magamnak ez megfelelő? Gigabyte iP35 GA-P35-DS3L LGA 775 DDR2 PCX SATA2 ATX 2.0 17 400 Ft

Sempai":1hr5yq0f mondta:
Kössz az infót eljen

480/380-ig mentem el és 3DMark-ban 13-14%-al adott több pontot. Nekem már ez is valami :)
Az nem fáj a kártyának ha egy kattintással (profilátállításnál) 50-80 MHz-eket állítok rajta?(Gondolok én itt maradandó károsodásra meg ilyesmi :D )

Tibi ha ezek gyári hűtéssel elért eredmények akkor jók! Általában gyári hűtővel +10%ot lehet elérni.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul