Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
pl: 9600gt nekem is olyan van és max grafikán jáccok . (the_bunfi: még nem vettem használtan De nem is fogok )

de az a baj ha veszel a procid mellé 8800gt-t vagy 9600gt-t akkor nem tudod kihasználni mondjuk ha húzod olyan 2,8ghz felé akkor már igen.

ha a procit feljebbhúzod akkor elképzelhető

Szerintetek mekkora veszéllyel járna, ha engedélyezném a VGA-n az egyetlen letiltott pipe egységet?
080709.jpg

A garanciád elveszik, de ezen felül szerintem nem sok minden hiszen hardveresen tudja az a pipeline-t, csak így olcsóbb a gyártás ha egy meglévőt butítanak le. Ezt elég sokszor megcsinálják a szemfüles felhasználók meg örülnek.

Az a tuning jónak számít ha a radeon 9600amat 325-ös magórajelről sikerült 520-ig húzni? Ez itt egy stabil érték.(Legalábbis Stalker alatt az)

Tibi: Ez milyen progi? Nem ismerem :D

Amúgy egy kártya mennyivel lesz jobb ha engedélyezem rajta a pipeokat? (Enyémen nincs letiltott sajna)

Ezért jó ha veszünk egy Asus3870-et mert ott lehet tuningolni alapból de volt egy haverom aki a prociját húzta és mondtuk neki ne húz túl ezen a szinten okok és túlhúzta és nem kapcsolt be a gépe :lol: ÉS egyből jött hogy elbasztam aztán nagy nehez csak be lehet kacsolni és visszaálítottuk de egy ős régi intel van benne

Minden tuningnak a fokozatosság a lényege. Egyszerre soha nem szabad sokat húzni. Tegnap nekem is sikerült elérnem hogy ne induljon el a gép, de egy CMOS reset megoldotta :D

:lol: Én még nem húztam a gépem de nem is próbálkozok igy is elégé melegedik és nem kaarom hogy jobban :D

RAM-okkal babráltam régen és el is csesztem, CMOS reset ott rendben volt de ezen az új alaplapomon nem találtam (még) meg a CMOS kapcsolót, ezért (sem) akarok babrálni az Intel procival jóllehet szerintem azért nem hajtja ki a 8800-ast, mert kevés neki a 3GHZ (egymagos sajnos...)

egyébként az is segít ha kiveszitek azt a gombelemet az alplap-ból aztán pár perc mulva resetel az egész

Én meg a VGA-val vaok gondba mert melegedik min állat pedig csak egy x1950 és leáll a gép stalker közbe naon megdolgoztatja a játék:D

az x1950 gyári hűtőjenek bírni kellene. max ha nagyon kis légtere van a házadban. erre megoldás lehet egy új ház vagy leveszed az oldalát vagy megoldod hogy eljusson oda a levegő. meg szerintem lehetséges hogy a gép fagy és akkor lehet hogy a procin kevés a hűtő. meg néha nem árt azt is portalanítani. a gyári hűtő meg kevés a túlhajtáshoz az esetek 90%-ban. szal egy kicsit bővebben írsz a problémáról??

ocskavas88":r2i3w480 mondta:
Helló!
Lenne egy kérdésem a mostani gép:
AMD X2 4200+
DDR2 Ram:2GB
VGA: ATI x1950Pro nem olyen szépen megy rajta az baj :cry: és akarok egy uj Videókártyát venni mit lenne érdemes ami naon jól fut??

AMD RADEON HD 2900 XT ezen biztos jól mene :wink:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul