Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
nos megnéztem a stalker-t és minden maxon-bann kivéve a vision distance az kicsivel lejebb és ful dinamic light meg a többi és nem szaggat :D

Részemről a procihűtőt kivéve 3 havonat szétszedem mert nálunk sok a por (a kutyák miatt)... De van értelme, mert utána érezhetően halkabb.

Olyan házat kell venni, amiben van kivehető porszürő eljen

CoolerMaster CM690. 16000 pénz és az eddigi legjobb ár/érték arányú ház. és mellékesen nem csúnya. dehát beszéljen helyettem a PH! teszt (bár már láttam-fogtam élőben de ameddig meg nem veszem a jövő héten addig nem nyilatkozom)

nézegettem a vga-m dobozát aztán azt írják hogy minimum 580watt lol2

Igen, mert nem írhatják rá, hogy 300W, de az legyen Tagan teszem azt, nem pedig Kodegány...

chieftec házikóm van és van benne porszűrő, de hát mit ér az? viszont csavarmentes, szóval semeddig sem tart szétszedni meg összerakni.

szevasztok srácok! van egy kis dilemmám, ki tudtok segíteni? az a helyzet, hogy van egy kis gépem:

Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 3.06GHz
Memory: 512MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce 6200 LE
Display Memory: 256.0 MB

letöltöttem a STALKER demóját, hogy megnézzem, működne-e egyáltalán ezzel. hát ment is, de őrült mód szaggatott. a kérdés: lenne-e értelme szerintetek vennem egy kis memóriát a gépembe és akkor futna rendesen, vagy a videókártya miatt esélytelen lenne. tudni kell, hogy ez a 6200as nem a legjobb széria... ugyanakkor haveromnak hasonló gépe van, csak neki 2 giga rammal és nála teljesen normális.

köszike!

Vegyél le minden beállítást minimumra, a lightening beállítást is a leggyengébbre! Csinálj egy mérést, hogy mennyi fps-t fut és kiderül van-e értelme még RAM-ot venni.
Megj.: ez egy nagyon gyenge VGA kártya, elsősorban nem játékra való.

És mivel gondolom DDR ramot kéne venned, közép és hosszú távon is végső soron pénzkidobás, de ha csak a STALKER miatt kell, talán van értelme.

Helló!
Lenne egy kérdésem a mostani gép:
AMD X2 4200+
DDR2 Ram:2GB
VGA: ATI x1950Pro nem olyen szépen megy rajta az baj :cry: és akarok egy uj Videókártyát venni mit lenne érdemes ami naon jól fut??

jah. meg mivel most szépet droppolt az ára, 20-22 környékén megkapon használtan. nézz körül a prohadver.hu-n.

én szerintem előbb procit cserélnék valami nagyobbra (mondjuk 5000+ ) aztán jöhet a videókari

jha és szerintem a használt vga az felejtős de ha azt akarod vegyél használtan (na most proci és vga összesen olya 50.000 ropibóll kijönne természetesen új )

miért lenne felejtős? gondolom sokat vettél már.

a proci meg bőven jó, csak egy kicsit meg kell húzni. a játékok általában VGA limitesen futnak. általában, de nem mindig.

A 3870 az is jó lenne még?
Procit azt csak karácsony környékén karok venni ugy 5400-ast
De a proci az elég a stlkerhoz nem?
Fullon melyik VGA-n megy a 8800 GTX -en kivül???

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul