Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Asztali DVD-n én is cseréltem szoftvert de az egyszerű volt, betettem a lemezt és csinált mindent magától...

hispan1":r6otv9df mondta:
Ó hány telót láttam, ami szoftverfrissítés miatt behalt...
Tudom, h ez nem teló, de a folyamat ugyanaz...
Sajnos az ilyen dolgoknak nincs (vagy nem olyan jó) a "BIOS"-uk, mint egy gépé... Ha windowst elrontod, mindig ott a BIOS, de ezeknél a mobil eszközöknél nincs menekülőú.

akkor vihetem vissza :cry:

valami villamosmérnök is vett ilyet még régebben írtam neki mailt és azt mondta hogy van rá megoldás csak utána kelll néznie (ha meg nem akkor kapok újat azt kész ,pdig nagyon jó kis készülék )

Én mobilon frissítettem szoftvert még nyáron, mert állandóan fagyott és a support azt írta, hogy valószínű, hogy frissíteni kell. Lefrissítem, ugyanúgy fagyott. Visszaviszem ahol vettem, mondta a csávó, hogy küldik tovább Pestre a forgalmazóhoz, valószínűleg frissítik. Mondom neki, hogy már megcsináltam és ugyanúgy fagy, erre elkezdi hogy nem kéne frissítgetnem, mert ha rájönnek, hogy belepiszkáltam, elveszíthetem a garanciát <:D> lol...

Tibi nálad még ott is kékhalál van, ahol fizikai képtelenség, hogy megjelenjen :lol: sorry... :wink:

Sugárszintedet mérték az utóbbi 6 hónapban? :DD
bocs az offért :lol:

:cry: komolyan mondom ilyen nincs de mégis :lol: szóval(még mindig mp4 ) most 10 perce kigondolotam hogy mi lenne ha a hátsó usb-be raknám a gépet és frissíteném le nah az történt ahogy a nagykönyvben vagy legalábbis a használati útmutatóban vagyon írva a lejátszó szóval működik
:D

Akkor ez igen érdekes lejátszó jim67 :)

Mellesleg megint megrendeltem a 8800GT SSC-met, remélem most már lesz is :)

na megint traktállak titeket gpu problémáimmal :lol:

ugyebár van egy hd2600 pro-m intel dual 3 ghz cpu-val meg 2 giga rammal.
tökjo.
nem nyugodtam és csak szorakoztam stalkerrel.
mindent maxra raktam full dynamic lightingba.kilépek sid-töl és iszonyat diavetitésben van részem
na mondom ennek fele se tréfa.kilépek az egész gammábol.majd ujrainditom közepesre huzott beállitásokkal de még mindig full dynamicon.
kilépek sidtöl fut faszán.visszatolok mindent maxra fut faszán.
és ezt a kis procedurát minden egyes kurva alkalommal el kell játszanom mikor uj pálya jön :cry:
fura mert crysis nálam tökéletesen szaladgál min 25-30 fps-t produkálva ugy,hogy minden highon van.
dx10-et még nem teszteltem vista hiány miatt
nem hiszem el h ennyire nem szereti a stalker a karim.vagy mivel lehet ezt magyarázni?és mi lehet erre a megoldás? :?

Sziasztok!

Lenne nekem egy grafikai jellegű problémám. A játék eleinte ment szépen, viszont néha, néha bevörösödött a kép, minden el szürkés-vörösödött, és az egész képrenyőn vibráló pontok kezdtek megjelenni.. (eleinte azt hittem, hogy ez a sugárzás, meg ilyen a kép, ha sugárzott területre érkezek- mondom érdekes, de jólvan)
Aztán állandóvá vált a dolog és már rendkívül idegesít a vibrálás és szükrés-vöröslés..sad.gif
Próbáltam, hogy leveszek minden beállítás min.-ra - ebből az lett, hogy a vibrálás elmúlt a kép ugyanúgy "jellegzetes" színű maradt..
És ezt még arra sem lehet fogni, hogy sugárzás.. mivel amikor mentek (save-elek), EGY PILLANATRA visszajön az eredeti, normális kép..
Nem értem mi lehet a probléma..

Gépem: Galaxy CMaster 8800 GT- Legújabb NV-Forceware, 2 GB ram, C2D 2,33 processzor
A játék 1.003-on van, de félek, hogy ha felrakom az 1.005-öt, akkor kitörlődnek a mentéseim..

A segítséget előre is köszönöm.

Ezt csak STALKER alatt csinálja, vagy más játék alatt is?
Próbáld meg egy másik driverrel.

coolerz":3fuiqlax mondta:
Sziasztok!
Aztán állandóvá vált a dolog és már rendkívül idegesít a vibrálás és szükrés-vöröslés..sad.gif
Próbáltam, hogy leveszek minden beállítás min.-ra - ebből az lett, hogy a vibrálás elmúlt a kép ugyanúgy "jellegzetes" színű maradt..

Úgy tiszta véletlenül nem Yantarban vagy az X16 lab körül, vagy a Red forestben?
ott ez a természetes fény, ugyanis a játék így jelzni, hogy psi befolyás alatt ál az agyad...

1.0003-ról 1.0005-re vátláskor nem fog törlődni semmi, és kompatibilisek a mentések. Egyedül az alapról az 1.0001-re váltáskor kellet kidobni a régi mentéseket...

De éppen Yantarban járok, viszont amikor mentek, egy pillanatra visszaáll a kép a rendes kontrasztjába... :roll:

Egyébként, ha ténlyeg így (és ilyen vibrálóan) kell kinéznie, akkor a GSC-nél valamit nagyon elrontottak...

A mentéskori visszabillentést nem tudom, nem szoktam ott menteni.
Vibrálásra egyébként nem emlékszem. Szépia színű és szemcsézett a kép. Ha megszerzed a proftól a fülest, akkor valamivel tisztább, de még midníg erősen szépia színű. Ha lekapcsolod a gépet akkor megszünik...

Esetleg variáld kicsit a kontrsaszt, gamma és fényerő csúszkákat a játékban. Ha nagyon feltolod a gamma-t, mert jól akarsz látni a sötétebb helyeken, az nagyon csúffá tudja tenni az ilyen effekteket. Ahol sötét van, ott direkt van sötét, ne a gamma-val tedd világosabbá, hanem lámpával vagy night visionnel...

nekem az vátl be a legjobban, ha a gamma és a fényerő valahol az alsó negyed és harmad körül van, a kontraszt meg pont az alsó negyeden.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul