Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
akkor a helyedben én már régen viszavittem volna azt a gépet (de legalább 1 szervízbe aztán azok hátha tudnak valamit csinálni )

A no drivert úgy értem, hogy fel van rakva a driver, de nem megy. Feladatkezelőbe leállítod minden összetevőjét. Ettől még minden játék menni fog, de lehet, hogy a kékhalált is elkerülöd (nálam pl alapból sosem megy a CCC, mert lassít, csak akkor kapcsolom be, ha tényleg játszom valami jobb játékkal; ET-hez egyáltalán nem is kell).

jim67":2ayze4nq mondta:
akkor a helyedben én már régen viszavittem volna azt a gépet (de legalább 1 szervízbe aztán azok hátha tudnak valamit csinálni )

semmi baj a gépemmel.eleve nem fix konfogként vettem hanem én raktam össze.nincs mitvisszavinni:)
másrészt a bioshock gyönyörüen fut szal érted

hispan,igy már értem.
megfogadom a tanácsod köszi :)

na megoldottam a problémát.
találtam mégis hozzá egy frissebb drivert.
na de ujabb problémám akadt :D

mégpedig az,h csak static lightingon fut szaggatás mentesen de ha már áttolom object dynamic-ra akkor iszonyuan beszaggat.
hallottam h van erre valami hotfix atihoz.ebben tudtok segiteni?

AMD Phenom 9500 SAM2+ BOX

Ár: 51 250.- Ft + ÁFA (61 500)

aki gépet vesz most az elgondolkozhat ezon hogy megéri-e többet költeni
(4 magos cpu és végre AMD -ben is )

http://www.idc.hu/#

hispan1":2pk96jpu mondta:
Sajnos már csak januárban lesz 8800-asom... Nagykerekből is elfogyott...

PH-n tuti találsz http://prohardver.hu/aprok/hardver/listaz.php

jim67":2pk96jpu mondta:
AMD Phenom 9500 SAM2+ BOX

Ár: 51 250.- Ft + ÁFA (61 500)

aki gépet vesz most az elgondolkozhat ezon hogy megéri-e többet költeni
(4 magos cpu és végre AMD -ben is )

http://www.idc.hu/#

Csak játékhoz fölösleges 4 mag, de ha már 4, akkor inkább Q6600

Tudom pYura, vaterán is van, de énnekem megvan erre az emberem, aki igen olcsón dolgozik meg beszámítja a régit meg nincs ÁFA, szóval mindenképp várok rá. De azért köszi.

Én meg most adtem el a 8800GTX-et, mert csak fölöslegesen melegítette a gépházat az utóbbi időben... 8400GS van helyette :DDD

Most hogy tesztelhettem pár napja egy ATI 3850-t megdöbbentő mennyivel jobb a 8800GT SSC viszont többet is zabál meg jobban is melegszik sajna...
Egy kiadós Crysisozás után 75fok volt a GPU!
Azthiszem csak beizzítom a ventiket pedig úgyvolt hogy amíg tél van addig kapnak egy kis szabadságot! :D

1. 75fok nem sok, akkor sok ha fagy (90+fok)
2. nem játék után kell mérni, hanem közben

hispan1: 62ropi nemgyengén jól jártam vele :D

Tibi: A legjobb 8800GT 700/2000-s szóval nemfogom húzgálni pláne gyári hűtéssel! :D

pYura: Csak High-on lett tesztelve mert Vistát még nemvolt kedvem feldobni azért hogy DX10-be meglessem de sort kerítek hamarosan arra is!
Természetesen Vista alatt már nemártana neki 4GB ram nekem csak 2 van így sokat fog esni az FPS ebben biztos vagyok!
8× Anti alatt pedig az Antialiasing-ot értem vagy játék szerint "Élsimítás Minősége" Nekem az tetszik hogy ha leesik kb 30-ra az FPS akkor is bármerre nézek gyönyörűen fut nagyon ritka amikor megakad akkor is csak azért mert a winyó darálgat...
Egyébként 75fok játék alatt is de úgy hogy a ventieim azok nem mennek a házba hanem a gyári hűtése van rajta.
RivaTuner-rel szabályoztam a ventieit 50%-ra de nemsokxart ér!

Ja elég vásárnak számít most a GT :wink:

Crysis megy XP alatt is DX10 módban csak kicsit meg kell piszkálni... keress rá. Vista felejtős Crysis alatt mert SOKKAL lassabb alatta és 2Giga tényleg kevés lenne neki. Nekem 3Gigám van, annyi már elég volt.

Valamint rosszul csinálsz a Rivával, mert működni szokott :?

Hát igazából nemtudok mit rosszul csinálni kiválasztom hogy 50% legyen és hogy windows induláskor is 50%-on menjen.
Megy is mert hangosabban pörög a ventije jóval mintha ha csak normalon hagynám de 3fokkal hidegebb max azért meg neméri meg kínozni az a kis fos ventit szerintem...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul